dinsdag 27 februari 2018

Liebherr serienummer

Wanneer je met ons contact opneemt met vragen over jouw koel- of vrieskast, wordt er altijd gevraagd om welk model het gaat en wat het serienummer van het apparaat is. Deze informatie vind je op het typeplaatje. Dit plaatje is een soort identiteitskaart voor koelkasten en diepvriezers. Heeft u hulp nodig bij het instellen van uw koelkast of vriezer, maar heeft u de relevante literatuur niet bij de hand?


Download de gebruikswijzing eenvoudig als PDF.

Het goede nummer is NIET het serienummer maar het type- of modelnummer. Voor alle niet genoemde. Twijfel je over het nummer of kun je het niet vinden? Wij staan jou graag te. FD nummers hebben we niets aan, dit heeft met het bouwjaar van het apparaat te maken.


Miele: Type nummer letter cijfer combinatie. Staat ook op het apparaat.

Indexnummer is zeer belangrijk. Alle producten zijn voorzien van een serienummer. Denk hierbij aan laser gegraveer label of op een andere manier. Via het serienummer is het gemakkelijk om de identiteit van het product terug te vinden.


Elk merk heeft zo zijn eigen variant van . Electrolux - AEG Zanussi - Marijnen - Zanker - Küppersbusch - Atlas: het typenummer én de PNC nummer (product-nummer) vermelden. Indesit - Ariston - Hotpoin - Scholtes - Edy - Creda : het model en serienummer vermelden. Snelwissel, LIEBHERR diesel motor.


Onderdeel geschikt voor: Toepassingsgebied bouw. Pre-owner, very tidy and original mtr longreach excavator airco, extra hydr. Functions, bucket, 9mm pads undercarriage. Airco, Klimaanlage, Clima, Airco, nee.


BTW: Stuur mij een offerte! Niet gevonden wat u zocht? Vermelde namen, beschrijvingen of artikelnummers van fabrikanten of materiaal merken worden slechts genoemd als verwijzing en omschrijving.

In een dergelijk geval .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.