vrijdag 2 februari 2018

Oude patroontegels

Oude patroontegels

Wij hebben een unieke collectie patroontegels in diverse formaten. De patroontegels hebben de uitstraling van vroeger. De door u aangekochte vloertegels kunnen desgewenst worden schoongezaagd. Valerie en Bert reisden de wereld rond en vonden de mooiste en meest kwalitatieve tegels in Vietnam. Tegels worden verkocht per partij.


Voor Den Ouden Tegel ontwerpen en produceren we onze eigen oogverblindende collectie. Onze collectie bestaat uit zowel de effen kleurtegels alsook patroontegels met . Patroontegels …het vertrouwde gevoel van het verleden, een terugblik op vervlogen tijden. Ze roepen de charmes op van oude huizen en doen denken aan grootmoeder. Lot van ongeveer 5m- mooi patroon met twee soorten omranding.


Is volledig opgekuist en klaar om te plaatsen. Zie ook mijn andere zoekertjes. Oude vloertegels in alle kleuren en stijlen. FLOORZ is DE specialist op het gebied van deze prachtige jaren tegels uit vervlogen tijden! Met rand 9 - euro per vierkante meter schoon en legklaar.


Oude patroontegels

Grote partijen 1jaar oude originele keramische motieftegels op voorraad. In tegenstelling tot nieuwe tegels behoeve oude keramische tegels geen onderhoud. Deze tegels zijn dubbel hard gebakken en hoeven niet geimpregneerd te worden en trekken geen vuil aan. De antieke patroontegels worden . Deze vloertegel is een prachtige rode keramische patroontegel met een klassiek portugees motief, wat je op heel veel oude patroonvloeren. Oude patroontegels patroon - Antieke cementtegels Patroon 13.


Onze cementtegels worden geproduceerd volgens het oude procedé. Cementtegels : de handgemaakte kwaliteitsvolle vloertegels kennen een nieuwe opmars. Dit zorgt voor een uitermate sterk en mooi afgewerkt product. Je vindt er een groot assortiment Portugese cementtegels, ook wel Portugese tegels en ook Marokkaanse Zelliges, geglazuurde patroontegels , handgeschilderde tegels en op maat gemaakte tegeltafels. De meeste tegels worden ambachtelijk geproduceerd.


De technieken waarmee dat gedaan wordt zijn vaak eeuwen oud. Keramische cementtegels en oude cementtegels koop je bij Top Tegel 04. Hou je van cementtegels maar verkiest je het onderhoudsgemak van keramiek.


In de toonzaal van Top Top vind je een uitgebreide collectie keramische cementtegels. En natuurlijk ook het volledig gamma van Revoir Paris. Er zijn heel wat tegelpatronen beschikbaar op de markt. Brukomtegel maakt voor u een selectie vloertegels en wandtegels.


Oude patroontegels

Smaakvol in oude en nieuwe huizen. Zelfs geschikt voor buiten want cementtegels zijn vorstbestendig. Met gedecoreerde patroontegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.