dinsdag 27 maart 2018

Bosch accu boorhamer

Bosch accu boorhamer

Maar voor de doorgewinterde doe-het-zelver en professional is dit natuurlijk geen probleem. Bent u op zoek naar een accu boorhamer ? Kijk dan eens rond in ons uitgebreide assortiment. De compacte 3-in-1-krachtpatser. Hamert, boort en schroeft in elke ondergrond – zelfs in beton. En dankzij lithium-ion-technologie is deze niet alleen heel handig, maar ook altijd gereed voor.


De allrounders voor elk type doe-het-zelver – met Li-Ion-accutechnologie. Compacte 3-in-krachtpatser met pneumatisch hamermechanisme voor hameren, boren en schroeven. Dankzij geoptimaliseerd slagmechanisme garandeert hij een snel resultaat, ook bij het hameren in het hardste beton. Bosch - Accuboorhamer Uneo.


Dat hameren kan zelfs gemakkelijk in de hardste materialen zoals beton of . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Te koop: wurth accu boorhamer 18v type: h-18a compact (precies dezelfde machine als de bosch gbh v-li) de machine is gebruikt maar in zeer nette staat incl goede accus, oplader en. Technische gegevens nominaal opgenomen vermogen 8w slagenergie j aantal slagen bij nominaal toerental – 4. Waar is het artikel voor geschikt? De accuboorhamer is geschikt voor middelzware tot zware klussen. Een snoerloze accuboormachine. Die komt toch nooit door beton heen?


Bosch accu boorhamer

In de afgelopen maanden van klussen blijkt . BOSCH ACCU BOORHAMER GBH V-EC COMPACT BASIC. Op voorraa prijs incl. De Uneo staat voor optimaal werken, het lichte gewicht en drijfwerk met twee standen zorgen dat het klussen comfortabel blijft. Accuschroevendraaier , boormachine en boorhamer.


Met dit apparaat kan je. Extreem compact, extreem krachtig en ongelooflijk veelzijdig. Het innovatieve pneumatische slagmechanisme van de . BOSCH Accu-boorhamer Uneo Maxx Li-(Ah) met accu nu bij HORNBACH online kopen! Alom grote tevredenheid . Door het geringe gewicht van slechts 6kg kunt u comfortabel w.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.