dinsdag 20 maart 2018

Bosch i dos wasmiddel

Danzij slimme sensoren ben jij keer op keer verzekerd van een optimale wascyclus. I-DOS zorgt goed voor je kleren, is zuinig met wasmiddel én bespaart water. Wasmiddel doseren blijft een kunst. Het is lastig om precies de juiste hoeveelheid wasmiddel in te schatten voor jouw wasgoed.


Een wasmachine die zelf de juiste hoeveel wasmiddel doseert die nodig is voor een stalend schone was.

Op de websites van de fabrikanten lees je natuurlijk allemaal voordelen. Zo belooft Miele Twindos een optimaal wasresultaat en veel gemak. Siemens i-Dos weegt en scant de was, en doseert automatisch de wasmiddel en wasverzachter.


De doseertanks zitten op dezelfde plek als de standaard doseerbak. Naast de doseertanks is er ook een doseerbak waarmee je wasmiddel handmatig toe kunt voegen. Sensoren wegen je wasgoed en scannen hoe vuil het is. Ook rekent-ie precies uit hoeveel wasmiddel er nodig is om iedere soort was weer stralend schoon te krijgen.


Je kunt de hele fles wasmiddel én wasverzachter in één keer leeggooien.

Bosch i-DOS wéét wat je wast. De machine doet verder alles . De beladingssensor meet hoeveel wasgoed zich in de trommel bevindt en past hier direct het wasproces . Zo werkt i-DOS in de praktijk. Het intelligente doseersysteem meet de hoeveelheid wasgoe de mate van vuil en de waterhardheid. Een perfect schoon en fris wasresultaat.


Exact gedoseerd wasmiddel is niet alleen goed voor je wasgoe maar ook voor het milieu en je portemonnee. Zo doseert hij het wasmiddel automatisch, heeft hij een ruime trommel van 8kg, heb je jaar motorgarantie, een kinderslot en dit alles op een zeer energiezuinige manier. En je kunt rekenen op de degelijke Duitse kwaliteit van . Zo heeft hij automatisch doseren, waardoor je tij wasmiddel , water en energie bespaart. Voor vele jaren aan schone . Geen wasmiddelvlekken in je wasgoed en geen verspilling van wasverzachter meer.


Precieze dosering bespaart water, wasmiddel en energie – en is beter voor jouw kleding. Sensoren in de wasmachine wegen je wasgoed en scannen hoe vuil het is. Zo loop je nooit meer het risico dat je teveel of te weinig wasmiddel gebruikt. Kies je vervolgens het automatische programma, dan bepaalt i-DOS ook meteen .

Speciale sensoren meten het gewicht en het soort textiel waardoor uw wasgoed met de optimale hoeveelheid wasmiddel. Door het wasgoed te scannen en te wegen kan de i-Dos wasmachine de juiste hoeveelheid wasmiddel doseren en het beste programmaverloop kiezen. Het automatisch doseersysteem zorgt er dan ook voor dat je bespaart op water en wasmiddel.


Ontvang nu een gratis Persil wasmiddelpakket t. DOS De wasmachine weegt uw wasgoed en scant hoe vuil het is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.