dinsdag 20 maart 2018

High tea gouda

High tea gouda

Of het nu gaat om een romantische dag met alles erop en eraan, veel toeters en bellen of die heerlijk lange middag High Tea -en met vriendinnen. Het gaat mij om de mate van stralen! Stralende mensen maken een stralende dag! Ik ga bij het Museumcafé voor kwaliteit, niet voor kwantiteit, meer vanuit mijn hart dan vanuit . High Tea Gouda heeft de leukste High Tea locaties voor je verzameld.


High tea gouda

Wat heb ik weer een fantastische middag gehad! Gelukkig maar, want ik had nog wat goed te maken met Jessica, mijn tafelgenote. Lekker uit eten in Gouda ? Ontdek de beste High tea restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct!


Geniet van onze heerlijke traditionele high tea lekkernijen aangevuld met Oud-Hollandse poffertjes en pannenkoekjes. Een gezellige zondagmiddag in Cinema Gouda met een High Tea. Voorafgaand aan de film kun je genieten van een heerlijke high tea in onze foyer en lekker samen bijkletsen. Extra bijzonder: je krijgt niet alleen onbeperkt thee, maar ook onbeperkt koffie.


Dit alles voor de prijs van €2mét je filmticket erbij. Op zoek naar een High Tea in hartje Gouda , anders dan anders? Afternoon Tea met zoete en hartige items én onbeperkt thee dagen per week vanaf 14. Hier werd vroeger de klei opgeslagen die per boot vanuit Engeland werd aangevoerd voor de Plateel Fabriek Zuid Holland.


De Kleischuur dankt zijn naam aan zijn historische oorsprong. Dankzij het nationale belang . Welkom bij de Koffiefabriek. Barista Cafe Gouda gemaakt door TripAdvisor-leden.


High tea gouda

In het centrum van het prachtige Gouda vind je de Koffiefabriek. De eerste Espressobar van Gouda ! Bij ons kun je genieten van het allerlekkerste op koffie- en theegebied! Staat je favoriete koffie er niet . U kunt al vanaf personen komen genieten van een high tea. Ook leuk voor grote groepen tot personen in buffetvorm.


De prijs per persoon bedraagt € ,en dan kunt u natuurlijk onbeperkt van onze thee genieten. Soms zijn er dagen dat het flink warm is. Loom slentert Nederland door de stad. Dorstig vind ik Museumcafé Gouda.


Maar dat duurt wel even. Genieten in de polders van de Krimpenerwaard. Wat denk je van dagelijks vers gebak van de beste bakker van Gouda ? Een keertje geen zin om op kantoor, school of thuis te werken? Onze passie voor gastvrijheid is onze missie om je dag een beetje leuker en lekkerder . Ons personeel staat voor je klaar voor jouw verwenmoment.


Belvedère is een restaurant wat al 1jaar in het hartje van Gouda gevestigd is. Met ons terras op het centrale marktplein heeft u altijd een prachtig uitzicht op het oude .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.