donderdag 29 maart 2018

Caso wijnkast

Caso wijnkast

Coolblue: alles voor een glimlach. De WineDuet is een koelkast speciaal om wijn in de bewaren. Hij biedt plaats aan flessen rode of witte wijn en is verdeeld in zones. Temperatuur is per zone apart instelbaar. Op het blauw verlichte display wordt de temperatuur weergegeven.


Caso wijnkast

Caso WineDuett Wijnkoelkast - flessen. Wanneer wijn op de juiste temperatuur wordt geserveerd komt de smaak pas echt tot zijn recht en is het optimaal genieten! Twee temperatuurzones die individueel instelbaar zijn voor witte en rode wijn. Wijnklimaatkast met compressor technologie.


Actieve ventilator per temperatuurzone voor constante temperatuurcontrole. CASO GERMANY WINEDUETT TOUCH 12. Vergelijk 1verschillende Wijnkoelkasten op KIESKEURIG. Bestel hier uw klimaatkast voordelig online! Met de caso winemaster 1bewaar je je wijn altijd op de juiste temperatuur.


De wijnklimaatkast , met elegante rvs look en houten leggers, beschikt over twee aparte temperatuurzones. Artikelnummer, WineSafe - 647. Koop hier uw wijnkoelkast. Op zoek naar een nieuwe Wijnkoelkast ? Bij ons betaalt u geen verzendkosten voor uw wijnkoelkast. De blauwe verlichting zorgt ervoor dat u de etiketten op de flessen gemakkelijk kunt lezen, zodat u snel de juiste fles te pakken heeft.


Daarnaast geeft deze stijlvolle verlichting uw wijnklimaatkast een prachtige, exclusieve uitstraling. Volgende werkdag in huis. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder? Vul dan hier een verzoekje in.


Caso wijnkast

Wijn op de juiste temperatuur bewaren is van groot belang. Op deze pagina vindt u wijnkoelkasten in verschillende vormen en maten. Dit type mini koelkasten is.


Als dit je bekend voorkomt, is het wellicht tijd om over de aanschaf van een wijnklimaatkast te denken. Maar waar moet je naar kijken als je op zoek bent naar de beste wijnkoelkast die bij jou past? Wij hebben alles op een rijtje gezet, inclusief onze recommandaties betreft koelmogelijkheden voor je wijnverzameling. Moderne wijnklimaatkasten, wijnkoelkasten en wijnbewaarkasten voor keuken, kelder, woonkamer en horeca.


Caso wijnkast

Inbouw wijnklimaatkasten en vrijstaande modellen. Ze staan prachtig, zowel thuis als op kantoor en zijn in verschillende . Voor iedere plek en ieder budget.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.