donderdag 1 maart 2018

Engelpunt rugzak

Vrolijke rugzak voor kinderen om mee naar school te nemen of voor andere uitstapjes. Deze kleine rugzak bijvoorbeeld draait goede diensten op schooldagen en klassenuitjes. Er past makkelijk een broodtrommel en een drinkbeker in. Daarom hebben we ons stippen- . Hippe rugzak ijsjes met neon details.


Aformaat gaat er makkelijk in dus leuk voor school, maar ook voor de sportclub of een gezellig uitje.

Kleine kinderrugzak van ENGELpunt met vrolijke een print van appels. Gemaakt van gerecyclede PET-flessen. De tas is net wat groter dan zijn kleine broertje. Handig, want dan kan ie mee naar sportclub, dagje shoppen of muziekles.


Hoe leuk is het om te weten dat de buitenkant van deze fijne rugzak is gemaakt van . Je kunt de rugzak op je rug doen, maar je kunt hem ook met de hand dragen. Ook bij een uitje naar de dierentuin of op vakantie is deze tas een prima metgezel. Deze rugzak met vrolijke print is mooi en praktisch.


In het grote vak passen je broodtrommel en drinkbeker en in het voorvak kan je ook nog van alles kwijt.

Beiden vakken worden ge. Zo heeft Mevrouw Groen deze dots in de grote versie en de kleine versie. De kleine rugzak draait goede diensten op schooldagen en klassenuitjes. Wel zo milieuvriendelijk.


Engelpunt rugzak small Bliksem. Je ziet er niks van, maar de buitenkant van deze fijne kleine rugzak is gemaakt van recyclede limonadeflessen. De binnenzijde is gevoerd met polyester. Zowel het grote vak als het voorvak zijn afslu.


Op de tas vind je een fleurige print van windmolentjes! Waterafstoten oersterk en duurzaam. Voor kinderen vanaf jaar. Nieuw rugzak small engelpunt ! In onweer en bliksem print, de tas is gemaakt van gerecyclede limonadeflessen echt een stevige rugzak.


Alleen bieden bij serieuze interesse. De producten van ENGELpunt worden gemaakt in ateliers in binnen- en buitenlan die duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het. Olifant Kleine Kinderrugzak.


One like this new, extra roomy school backpac.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.