vrijdag 30 maart 2018

Gas friteuse tafelmodel

Mand 205x280xh120mm Productie per uur. Gas friteuse tafelmodel Liter. Manden met thermische handvaten.


Gas: Filter voor belangrijke stoffen, en belangrijk om beignets te frituren of grotere voedingswaren zonder de manden te gebruiken. Elektrische ontsteking, onderhoudslampje. Professionele gas friteuses - tafelmodellen bestellen met een levertijd vanaf uur!

Met temperatuurregeling. Tafelmodel gas friteuse. PERFECTA FRITUUROVEN potten op gas met afzuiginstallatie Is gedemonteer alles is erbij, werkt perfect. Ik kan deze brengen met bestelwagen… € 2. Zakelijke goederen kopen of verkopen doe je via Marktplaats. Nieuwe en tweedehands zakelijke goederen vind je op Marktplaats.


Afmetingen van de kuipen 280x300xh2mm. AISI 30 regelbare niveleurs. Naadloos gelaste kuip in R.

Friteuse tafelmodel liter op propaangas Algemene informatie Propaangas kan mee besteld worden. Uw horeca gas friteuse bestellen bij HorecaVoordeelshop. Friteuse Barscher, gas , tafelmodel , 8L, 40(b)x30(h)x65(d), 7kW. Gasfriteuse pans tafelmodel aardgas en propaan. In het assortiment snackapparatuur zijn diverse modellen friteuses te vinden die voldoen aan de hoogste standaarden en geschikt zijn voor professioneel gebruik in de horeca.


De compacte tafelmodellen zijn bovendien geschikt voor thuisgebruik. Betreft een toestel op Gas , Bestelnummer: G466. De grote mand geeft als voordeel dat hij ook goed te gebruiken is voor vis of oliebollen.


Klik op meer info om de verschillende opties te bekijken. Bekijk hier onze Algemene folder! Diverse tafelmodel friteuses voor gebruik in uw horecagelegenheid zoals cafetaria, laagste prijsgarantie! Onze tafelmodel friteuses zijn erg handig om te gebruiken bij kleinere hoeveelheden zoals een bittergarnituur. Eersteklas gasfriteuse , verkrijgbaar op aardgas of propaangas, ideaal voor horecagelegenheden.


De leverancier voor de horeca voor duizenden catering artikelen tegen fantastische prijzen. Dan bent u verzekerd van een uitstekende garantie en een perfecte prijs kwaliteitsverhouding. Helaas hebben wij niets gevonden voor Grillplaat Bartscher gas 3-pits PO tafelmodel 65(b)x27(h)x57(d) 181kW.


GASFRITEUSE ELEKTRONISCH - RONDE KUIP.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.