vrijdag 30 maart 2018

Liefmans bier ah

De smaak is licht zoet en bevat accenten van aardbei, framboos, kers, bosbes en vlierbes. De beste bier artikelen thuisbezorgd of ophalen. Een rood fruitbier gerijpt op echte krieken, met natuurlijke vruchtensappen van aardbei, framboos, kriek, bosbes en vlierbes. Het speciale brouwproces gebeurt volgens een 3jaar oud recept.


Al het oude brouwmateriaal zoals de . Al je null producten en andere boodschappen thuisbezorgd of ophalen bij een Albert Heijn Pick Up Point.

Bestel null gemakkelijk en snel op AH. Het is een tropische mix van limoen, vlierbloesem, basilicum, ananas en appel. Belgisch assortiment in NL. Lindemans Gueuze lambic beer.


Samengesteld op basis van een op eik gerijpte éénjarige lambiek en zuiver kriekensap. Heerlijk fruitig, met de frisse, zuurzoete smaak van verse krieken. Deze bier aanbieding is € goedkoper dan de normale prijs.


Dit alcoholvrije bier zit boordevol karakter en heeft een robuuste smaak.

Andere speciaalbieren bij Coop. Liefmans fruitesse kopen. Het lekkerste speciaalbier vind je hier! Kies uit het grote assortiment speciaalbieren: van IPA tot quadrupel en van blond tot bruin bier. Voor 22:bestel morgen in huis!


Ingrediënten: Speciale mouten, (Hercules) hop, gist, suiker, maïs, water. Kan je bij elke supermarkt alle kratten bier inleveren? En mag je ook het statiegeld gewoon retour krijgen bij de kassa? Dat je het gewoon cash terug krijgt. Toegevoegd na minuten: het gaat om Alfa bier.


Al hun smerige supermarktbier hebben ze samen in dezelfde categorie gepropt. Mooi hoor, een hele categorie om over te slaan. Helaas niet voor ons, we moeten toch iets kiezen. Uit al het ellende dan maar het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.