vrijdag 2 maart 2018

Gas friteuse te koop

Te koop aangeboden: in nieuwstaat verkerende en slechts jaar gebruikte dubbele frylogic fls3hr (hoogrendement) frituurset. Koop of Verkoop friteuse op Marktplaats. Te koop dubbele friteuse in nette staat, met ondersteel neutraal werktafel.


HEGRO friteuse , gas , 2x18kw - 750€ 2- GIERE bakkersoven, electrich, niveau - 550€ 3- GIERE steamer, electrisch, niveau - 450€ stuks … Prijs o. PERFECTA FRITUUROVEN potten op gas met afzuiginstallatie Is gedemonteer alles is erbij, werkt perfect.

Ik kan deze brengen met bestelwagen… € 2. Perfecta ,met Pots Friteuse te koop wegens stopzetting perfecta pots friteuse met alle toebehoren. Bakwand met … Prijs o. OMSCHRIJVING: Van Hattem Horeca levert betaalbare en professionele horeca apparatuur voor de zakelijke- en particuliere markt. Frituurwagens - Aanhangwagen U . Afmetingen van de kuipen 280x300xh2mm.


Verchroomde man afmetingen 260x230xh1mm.

De apparatuur is als set of los te kopen. Het grote voordeel van een XXLhoreca tafelmodel gasfriteuse ten opzichte van de standaard friteuse met onderbouw, is dat deze makkelijker te verplaatsen is en nog beter op hoogte kan worden gezet. Wij kopen in tegen handelsprijzen. Tafelmodel Friteuse liter OP GAS , Merk: HOREPA. Betreft een toestel op Gas , Bestelnummer: G466.


Type: Gas friteuse met grote kuip van liter. De grote mand geeft als voordeel dat hij ook goed te gebruiken is voor vis of oliebollen. Uw horeca gas friteuse bestellen bij HorecaVoordeelshop. Gas frituurpannen of friteuses vanaf liter inhoud tot wel liter. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat u de beste aanbiedingen kunt vinden.


Zo is het bij ons altijd sale. Friteuses koop je voordelig online op Horecagrootkeukenshop. In het assortiment snackapparatuur zijn diverse modellen friteuses te vinden die voldoen aan de hoogste standaarden en geschikt zijn voor professioneel gebruik in de horeca.


Krachtige dubbele gas friteuse staand ! U betaalt één dag huur en kan gedurende dagen in de week of een weekend het materiaal ontlenen. Gelieve ons te contacteren voor de voorwaarden voor langere huurperiodes .

Pitco, altijd de juiste keuze 4. Electrische friteuses : Solstice Electric. Gasfriteuses : Solstice Gas. Een bakwand is naar eigen wensen zelf samen te stellen.


Uitbreiding van een opstelling is makkelijk door dezelfde universele diepte van alle friteuses.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.