vrijdag 2 maart 2018

Bord met eigen foto

Bord met eigen foto

Een erg leuk cadeau is dit melamine bordje met een eigen foto. Leuk voor je kind , herkenbaar en persoonlijk. Hier bestel je producten voor in het huis of voor op tafel met een eigen foto. Zelf een bord ontwerpen?


Het kan heel gemakkelijk upload een foto of design en bestel uw eigenbord. De kinderbordjes zijn eenvoudig te ontwerpen en snel bij je thuis. Mooi en origineel als cadeau voor je kind. Schalen en borden bedrukken kunt u bij Suprème geheel naar eigen wens.


Wij adviseren u natuurlijk graag! Weersbestendig en krasvrij! Dus géén stickers maar echt verkeersbordkwaliteit! Rechtstreeks gedrukt op aluminium!


Voortaan geen stress meer tijdens het eten, want met deze unieke kinderbordjes wordt iedere maaltijd een feestje! Door jouw kindje een eigen kinderbord cadeau te geven zal hij of zij voortaan niet kunnen wachten om aan tafel te gaan. Met een eigen kinderbordje voorzien van een leuke foto , vrolijke tekening of . Het bedrukte kinderbord is gemaakt van waanzinnig sterk polymer en kan dus prima tegen een stootje.


Hij is ook nog eens vaatwasserbestendig, wel zo handig. Je voegt alleen je mooiste foto , naam of andere tekst toe aan een van de vrolijke designs. Daarna gaan wij voor je aan. Ook een grotere oplage is mogelijk, prijs in overleg! Deco bord hart klein eigen naam tekst foto design.


Bord met eigen foto

Een mooie natuurlijk uitstraling. Start vandaag nog met uw hart. Bestel een kado met je eigen foto of tekst erop. Ontwerp zelf jouw persoonlijke kado! Verras iemand met een leuk fotokado.


Kies uit ons ruime assortiment! Dat gaat gemakkelijk bij Pixum. Wit aluminium waakbord met een foto van je eigen hond. Eenvoudig zelf te monteren met onze schroefsets of kleefpads. Wil je iets uniek maken?


Hang 'm op bij je parkeerplek, in de schuur, in de kroeg, in de keuken, op de zaak… dit past gewoon overal! Met onze Gozi ontwerp module kun je de mooiste ontwerpen maken. Hoe origineel kun je zijn? Maak je eigen metalen bord ! Uitsparingen op elke positie mogelijk. Het grootste aanbod plastic borden , aluminium borden en veel meer.


Een waakbord met jouw eigen foto geprint. Upload jouw foto bij de bestelling en wij sturen het ontwerp. Jouw eigen waakbord met uw eigen hon kat of ander huisdier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.