donderdag 1 maart 2018

Liefde en passie brood ah soorten

Daardoor zijn ze altijd vers en krokant. Bewaar brood niet in de. Speltbroo gemaakt van 1 spelt, bestrooid met zonnebloempitten, op traditionele wijze gemaakt met voordeeg.


Meergranenbrood met volle milde moutsmaak, gemaakt van tarwe en rogge desem, op traditionele wijze gemaakt met voordeeg. Dat blijkt uit een onderzoek dat door de Consumentenbond in september wordt gepubliceerd.

Brood AH goed uit test Consumentenbond. Een expertpanel testte vijftien broden. Wij als ambachtelijke bakkers vinden die liefde en passie natuurlijk complete onzin, maar de consument ziet het verschil niet. Ik verbaas me dan ook volledig over de reacties van sommige bakkers dat je voor . Het liefde en passie brood waar het hier over gaat is misschien een heel klein beetje maar zeker niet veel beter dan de rest.


De verschillende soorten hebben wel een iets andere vorm onderling. Deze heb ik net op mijn FB en die van de AH gezet, maar mag ook hier niet ontbreken m. Moet je ook niet doen, maar ja.

Even gevraagd naar ingredienten en de extra lange reistijd: Inhoudelijke reactie: Wij hebben navraag gedaan . De Consumentenbond onderzocht soorten meergranenbrood uit de supermarkten op uiterlijk, geur, smaak en samenstelling in vezels en zout. Fabrikanten bestrooien de korst van meergranenbrood met allerlei soorten zaden én granen maar in het brood zelf zitten vaak niet veel verschillende. Vanaf september staat het er wel op, zegt. Albert Heijn geen ingrediën- tenlijst heeft, is het gissen wat er inzit. Hopelijk is het brood dan ook beter.


Bij deze smaaktest zijn soorten meergranenbrood geproefd door consumenten die. Het is een brood op zich met een eigen gezicht en karakter, rijk van smaak, stevig en veerkrachtig. En natuurlijk ook in prijs. En dan op bladzijde Pik een graantje mee. Met broden, gebakken van wel heel bijzondere graansoorten en -rassen.


Is spelt laag in FODMAP? Hoeveel fructanen bevat spelt? Mag ik alleen speltdesem? Hoe zit het met tarwebrood? Iets met de bloedsuikerspiegel en de hoge glykemische index van tarwesoorten.

Ik krijg vaak de vraag welk brood of welke crackers kan ik nu het beste eten want er is zoveel keuze. Dit verhaal geldt voor alle graansoorten , wil je dus volkoren brood eten kies dan voor een brood of cracker gemaakt van tarwe, spelt, haver of rogge gemaakt van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.