donderdag 1 maart 2018

Wesco single grandy zwart

Ideaal voor een single huishouden. Deze broodtrommel is gemaakt van hoogwaardig plaatstaal met een poederco. Broodtrommel van plaatstaal om één brood in te bewaren. Nu te koop bij Cookandco. De broodtrommel houdt uw broo koek en cake langdurig vers.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.

Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Deze kleinere versie van de populaire Grandy is gemaakt van hoogwaardig poedergecoat staal met een metalen handvat en scharnieren. De ventilatiegaatjes aan de achterkant zorgen voor een optimale . Op voorraad - Voor 23:bestel . Deze prachtige Grandy broodtrommel is een echte klassieker en een musthave voor het bewaren van brood en andere lekkernijen. Zgan zwarte single grandy broodtrommel van wesco.


Heeft slechts voor de sier in de keuken gestaan en nu overcompleet wegens verhuizing. Graag een serieus bod en bieden excl eventuele verzendkosten.

De verkleinde versie van de Grandy Brooddoos - ideaal voor eenpersoonshuishoudens. Materiaal, hoge kwaliteit gepoedercoat staal. Aan de achterzijde zitten diverse ventilatiegaatjes die zorgen voor een optimale luchtcirculatie die je broo beschuit of cake heerlijk vers houden. Klant recensies: Er zijn nog geen recensies geschreven voor dit product.


Gelieve U aan te melden om een recensie te schrijven. Gebruikersnaam vergeten? Single Grandy is gemaakt van hoog. Voeg toe aan mandje loader . WESCO SINGLE GRANDY BROODTROMMEL ZWART. Voor 17:bestel morgen in huis!


Jarenlange ervaring in fabricage en high tech vormen een perfecte eenheid die Wesco produc. Niet geschikt voor de vaatwasser. In de kleuren Neusilber, Wit, Rood of Zwart.


Verzendkosten: €en gratis verzending boven €2- Levertijd: Voor 22:bestel morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.