maandag 5 maart 2018

Messenset swiss line 6 delig

Messenset swiss line 6 delig

Delige set messen van swiss - line in een etui met hakmes, verschillende maten messen , een vleesvork en een messenslijper. Nieuw Ophalen of Verzenden. Dit messenset is nog volledig nieuw! We doen het van de hand omdat we zelf al eentje in gebruik hebben.


Messenset swiss line 6 delig

Voor meer info, bel of mail. Set van keukenmessen van het merk Swiss Line. Zo goed als nooit gebruikt. Inclusief broodmes en schiller. Swiss Line zeer goede kwaliteit en vlijm scherp hoeft nooit geslepen te worden.


Nu voor slechts € 395. Dankzij een goede balans tussen mes en lemmet en het gladde snijoppervlak is deze messenset een genot om mee te snijden. Speciaal ontworpen en gemaakt voor optimaal snijcomfort. De handvatten van deze RVS messen hebben een gedraaide vorm. Dit maakt de messen niet alleen sierlijk, maar ook nog eens ergonomisch.


Messenset swiss line 6 delig

Keukens van de merken w. Wil je een messenset of messenblok kopen? Dan kun je op Frank profiteren van een scherpe prijs. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de messen van jouw favoriete merk per stuk te verzamelen. Het voordeel van messensets is dat je in een keer aan het werk kunt met al je nieuwe messen.


Of je geeft een set cadeau. De messen zijn vlijmscherp waardoor jij snel en eenvoudig broo groente of vlees kunt snijden. Messenset - delig Zwart LOT242. Bovendien is het kleurrijke, moderne . Royalty Line Non-Stick Coating Mes Set STUKSDe non-stick coating van ROYALTY LINE Knife is een hoogwaardige coating voor frequent gebruik.


Online veiling van keukenartikelen en kookaccessoires w. Deze messenset was ontwerp. Compleet met oprolbare draagtas. INRUILEN Inruilen van diverse goederen is mogelijk bij dit.


Zoek je een eenvoudige maar veelzijdige startset voor in de keuken? Het staal van het lemmet is voorzien van een keramische coating, die zorgt dat ingrediënten minder blijven kleven. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor messensets aanbied.


De veiling is afgelopen. De SwissLine vlijmscherpe messen zijn voorzien van een speciale coating dat bactierien dood en voorkomt dat eten blijft plakken. Swiss Line - delige messenset met keramische coating Keramische messen zijn gemaakt van een materiaal dat veel harder is dan het hardste staal dat wordt gebruikt voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.