maandag 5 maart 2018

Paintball delft kinderfeestje

Al jaar een allround evenementenlocatie. Altijd willen paintballen maar nog net te jong? Niet getreur wij doen ook aan paintball voor kids. Ideaal geschikt voor kinderfeestjes of klassenuitjes.


Duur van de activiteit: circa uur (incl. omkleden, intstructies en pauze). Een eigen speelvel u wordt niet .

Paintball kinderfeestje om de verjaardag van uw kind te vieren? Op zoek naar een leuk spel vol spanning, actie en sensatie dat geschikt is voor kinderen? Speciaal voor kinderen bieden wij de mogelijkheid om een aangepast paintball spel te spelen.


Is uw kind binnenkort jarig? Wilt u graag een paintball kinderfeestje organiseren in de buurt van Assendelft? Veilighei hygiëne en plezier gaan bij ons hand in hand. Toegankelijk voor jong en ou dame of heer vanaf jaar en ouder.


Webhosting by Umbrella Hosting.

LASERGAME KINDERFEESTJE. Lekker buiten, samen actief spelen. In de mooiste bos- en duingebieden buiten lasergamen in Den Haag. Het lasergame feestje wordt van begin tot eind begeleid door onze ervaren . Adrenaline -verhogende games.


Monkey Town Delft heeft een echte Laser Town. Lasergamen is een actief en spannend schietspel geschikt voor jongens èn meisjes vanaf jaar. Elk kind krijgt een eigen spacegeweer.


Het spel wordt gespeeld in een speciaal hiervoor ingericht woestijnlandschap met allemaal obstakels. Ontbrekend: kinderfeestje paintball rotterdam paintball voor kinderfeestje activiteiten delft escape room delft karten delft Mensen zochten ook naar . Combat Zone Live is ideaal voor kinderfeestjes , ook voor meisjes. Betreed onze uitdagende arena met alle denkbare objecten en uitdagende activiteiten.


Beleef met je vriendjes een super leuke dag bij De Uithof! Boogschieten in de Powerzone, klimmen in de Topzone of racen als een echte formule coureur. Een spannend kinderfeestje middenin de buitenlucht.


Er zijn ook niet de nadelen van paintball , zoals het dragen van een masker, pijnlijke blauwe plekken en vervuiling. Kinderfeestjes in de regio Delft. Unieke activiteiten op jouw kinderfeestje !

Huur een pakket bij 123Fun. Wil je komen karten of lasergamen in Zoetermeer? Kijk dan op onze website voor al onze games en onze openingstijden.


Ook leuk voor kinderfeestjes , bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten! Wow Zone wil de spanning en de mentale uitdaging van computergames combineren met het plezier van samen actief zijn in een prikkelende, niet-alledaagse omgeving. Een overzicht van alle paintball plekken in Nederland. Sorteer per provincie of per kenmerk!


Staat u er nog niet tussen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.