vrijdag 23 maart 2018

Metallic ballonnen

Kies dan voor metallic ballonnen. Die zijn er in alle kleuren en maten en hebben net dat beetje extra uitstraling. De metallic ballonnen zijn werkelijk fantastisch wat betreft uitstraling maar ook wat betreft kwaliteit. Deze ballonnen kunnen zonder probleem worden gevuld met helium, dit vaak in tegenstelling tot veelal goedkope kleinere ballonnen. Ook deze ballonnen worden geleverd in 1 en 1stuks.


Deze goedkope 30cm ballonnen hebben een metallic glans, waardoor ze direct ieder feest een chique uitstraling geven.

Metallic ballonnen nodig? ALL YOU NEED IS BALLOONS! Hoe ontzettend gaaf zijn deze metallic ballonnen in de kleur mint? Deze kwaliteitsballonnen hebben een prachtige metallic glans. De ballonnen zijn geschikt om te gebruiken met zowel lucht als helium.


Geschikt voor zowel binnen als . Leuke glansballonnen in de kleur metallic donkergroen. Bestel online voor de laagste prijs! Deze dieprood gekleurde ballonnen geven een fantastisch kleureffect aan elke ruimte.

PURPLE ENHANCES CREATIVITY. Maak je feestdecoratie compleet met deze te gekke metallic ballonnen. Gebruik ze als decoratie bij een bruiloft- of . Vindt hier ons assortiment aan metallic ballonnen (glanzend), verpakt per stuks of stuks. Onderdelen tot van totaal 14. Bekijk als: Rooster Lijst.


Bent u op zoek naar metallic ballonnen ? In onze carnavalswinkel hebben wij ook een groot assortiment metallic ballonnen. Je kunt deze roze metallic ballonnen gebruiken ter versiering van elk soort feest! De prijzen hieronder zijn per stuks. Wilt u een groter aantal bestellen, klik dan op de gewenste kleur daarna kunt het gewenste aantal opgeven.


BALLONNNEN POP ( metallic ballonnen ). Ballonnen zijn gemaakt van 1 natuurlijke latex en zijn daarom 1 biologisch afbreekbaar. Sempertex producten zijn allen ISO en TUV gecertificeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.