vrijdag 2 maart 2018

Scharen slijpen gent

Wij slijpen tafelmessen, koks- en slagersmessen, brood- en tomatenmessen, papier- en keukenscharen, hakmessen, kloofbijlen en cuttermessen. Botte messen en scharen ? Bij ons kan u op regelmatige tijdstippen uw slijpwerk binnen brengen. Dit wordt dan door onze slijper vakkundig geslepen. Niet alleen gladde messen maar ook gekartelde messen, alle soorten scharen , tuinscharen en het mes van de grasmachine maakt hij terug vlijmscherp!


Scharen slijpen gent

Ook voor het slijpen van uw messen kan u bij ons terecht. Onze slijpdienst slijpt al uw messen (tafelmessen, keukenmessen), scharen (huidschaartje, keukenschaar ) en tangen (nageltang) op professionele wijze. Binnenkort meer informatie. Kappers zijn het er unaniem over eens dat een schaar hun allerbelangrijkste werkinstrument is. Waar ze het ook over eens zijn, is dat er voor hen geen persoonlijker werkinstrument bestaat dan hun schaar.


Kortom, de ene kappersschaar is de andere niet. Daarom biedt Pro-Duo u een zeer divers aanbod kappersscharen. Is je schaar uiteindelijk toch een keer bot geworden dan kun je deze bij ons laten slijpen. Zie hier meer informatie over het slijpen van scharen. Het slijpen van snoeischaren en heggenscharen is eenvoudig zelf uit te voeren.


Scharen slijpen gent

Een goede tuinschaar heeft gehard stalen messen. Deze zijn alleen te slijpen met een diamantvijl. Met deze diamantvijl kunt U eventueel ook Uw keukenmessen slijpen. De diamantvijl gemaakt door de Duitse firma Dick is van extreem goede . Maak uw keuze uit honderden kwalitatieve producten in De Messenwinkel - De specialist in messen en scheergerief.


Lever je messen en scharen in, in een van onze winkels. Enkele dagen later zijn ze weer vlijmscherp. Al generaties lang is de Gentse Kookwinkel by Maurice Rogge toonaangevend op gebied van keuken- en tafelgerei. Kwaliteitsmerken zoals Demeyere, KitchenAi Silit, Rösle, Le Creuset, en Global vind je hier terug.


Scharen slijpen gent

Wie langs de rekken in de winkel loopt, vindt er de grootste variëteiten in keukengerei, zoals tajines, . Productions is hun productiehuis. Slijpwerk , maatwerk, graveren. In de Afdeling Objet Trouvé. Duitse kwaliteit van het merk berghause edelstaal koffer met cijferslot bestaat uit steak messen, scharen , slijpen ….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.