vrijdag 27 april 2018

Gebruikte koelaanhanger te koop

Vind koelaanhanger op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bekende en veel gebruikte merken zijn: en Tracon koelaanhanger. Populaire modellen van nieuw of tweedehands koelaanhanger zijn bijvoorbeeld: en Tracon AXLE FRIGO TRAILER. Koelwagen aanhangers: 1aanbiedingen, zie advertenties voor nieuwe en tweedehands koelwagen aanhangers te koop — Autoline Nederland.


Afmetingen 250x150x130cm.

Standaard voorzien van: - Nieuwe Koelmotor met overcapaciteit, . Tweedehands koelaanhanger , koelwagen of koelaanhangwagen kopen? Regelmatig bieden wij tweedehands koelaanhangwagens aan. Te Huur of te koop Frigocel of diepvriescel op aanhangwagen zo… N. Deze koelaanhangwagen is te huur voor eender welke periode en wordt door ons aan huis geleverd en afgehaald. Heeft u tussen ons aanbod tweedehands koelwagens een geschikt model gevonden? Kom gerust eens langs in onze showroom om de koeler eens te bekijken.


Indien hij aansluit bij al uw wensen dan kunt u de koelwagen direct mee nemen. Wij kunnen namelijk alle aanhangwagens .

Met koelwagen-aanhanger kunnen goederen vervoerd worden op een snelle, goedkope en efficiente manier. Ook tweedehands koelwagen-aanhanger zijn daarom bijzonder gewild. De koelaanhangwagen is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Bent u slager van beroep en moet u vlees vervoeren? Met een koelaanhangwagen gaat dit als een speer, informeer bij Betanco . Gekoelde producten verv.


Zoekt u een koelaanhangwagen ? Bekijk het uitgebreide assortiment van Aanhangwagens Zuid-Holland. We hebben altijd een koelaanhanger die bij u past. Dan is een koelaanhangwagen de ideale oplossing. Wilt u gekoelde producten vervoeren? Door de doordachte geïsoleerde opbouw blijft de temperatuur binnenin de koeltrailer vrijwel constant.


Tevens is de temperatuur via de koelmotor in of bij te stellen tot de . Bent u op zoek naar een koelaanhanger voor een evenement of restaurant. Rentwereld levert koelaanhangers al vanaf dag. Vind of bied uw tweedehands Aanhangers en bagagewagens aan op Speurders. Een koelaanhanger met spoed nodig?


Zoek jij naar tweedehands transport voertuigen koelwagens?

Neem direct contact op met de verkoper van koelwagens. Klik op het plaatje om meer details te zien. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek auto-onderdelen accessoires, aanhangwagens. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje!


Bij Cooltrailer kan je terecht voor verkoop en verhuur van koelaanhangwagens, koelcellen en koelcontainers. Wij zijn ook specialist in airconditioning, koeltechnieken en koelmeubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.