woensdag 25 april 2018

Lg condensdroger 7 kg

Lg condensdroger 7 kg

Warmtepomptechnologie maakt het leven gemakkelijker en bespaart geld. LG Warmtepomp- droger kan drogen bij lage temperatuur met hoge energie- efficiëntie en milde verzorging van gevoelige stoffen. Dit product bevat gefluoreerde broeikasgassen (R134a), hermetisch afgesloten. LG vergelijken en vind je de webwinkel met de beste aanbieding! LG levert condensdrogers met een vulgewicht tot kilo en zijn zowel tijds- als elektronisch gestuurd.


Lg condensdroger 7 kg

Met deze tweedehands LG condensdroger kunt u per droogbeurt tot wel kg drogen. Met een droogcapaciteit van ruim 7kg geschikt voor alle huishoudens en daarnaast voorzien van een handige startuitstelfunctie. Voordelen van een warmtepompdrogerEen war. Zelfreinigende condensor.


Direct op waterafvoer aan te sluiten. Deze wasdroger van LG bestel je. Vergelijkbare advertenties. Zanussi droger, wasdroger, centrifuge, condensdroger. Perfect werkende droogkast Lg met condensatie kg met jaar garantie Bij MM Electroshop te Neerglabbeek werkt uitstekend Al onze machines zijn.


Lg condensdroger 7 kg

Een opvallend goede eigenschap van deze LG condensdroger is dat hij erg ruim is, het vulgewicht voor de trommel is maar liefst kg. Via de LCD display kun je eenvoudig de droger instellen. Netjes onderhouden condensdroger.


WIJ KOPEN OOK IN Witgoed Gigant Emmen. Wasmachines vanaf € 9-. Haarlemmermeer, de gratis marktplaats. Waarom zelf tillen als wij dat voor je willen doen?


Lg condensdroger 7 kg

Hierdoor blijft het filter schoon en blijft het energieverbruik laag en de prestaties optimaal en constant. De droger is voorzien van een Self Cleaning Condensor. Dankzij de Sensor Dry technologie van LG. LG maakt tot nu toe alleen condensdrogers , variërend met een vulgewicht van tot kilo. Alle wasdrogers van LG hebben energielabel B en vallen hierdoor in de middenmoot.


De LG condensdrogers zijn tijds- en elektronisch gestuur dit houdt in dat u zelf de tijd kunt instellen, maar ook een voorgeprogrammeerd . De droogautomaat beschikt over warmtepomptechnologie, waarmee u droog wasgoed krijgt tegen lage stroomkosten. Coolblue: alles voor een glimlach.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.