dinsdag 8 mei 2018

Bosch wtg86400nl condensdroger

Bosch wtg86400nl condensdroger

Lees reviews Schrijf een review. Bemmel en Kroon € 44Coolblue. We hebben gekozen voor een condensdroger omdat onze vorige condensdroger meer dan jaar storingsvrij tot volle tevredenheid heeft gewerkt en wij wederom hopen zoveel plezier aan onze nieuwe te beleven. De condensdroger droogt snel - een volle trommel is droog in uur en minuten, maar verbruikt twee keer zoveel energie als een condensdroger met warmtepomp.


Bosch wtg86400nl condensdroger

Deze Bosch is voorzien van trommelverlichting, geeft de resterende programmaduur weer en een . De droger met AllergiePlus programma en met ECARF certificering: voor bijzonder zacht wasgoed vrij van allergenen. Bekijk de eigenschappen: Kleding beschermingssysteemHet geavanceerde SensitiveDrying systeem zorgt ervoor dat je kleding ultiem mooi blijft tijdens het drogen. Dit werkt via het perfect. Er is zelfs een programma om droog wasgoed even te luchten. Handig, want zo hoeft je favoriete kleding niet eerst in . Maar ik zie ook enkele minpunten.


Op het grote ComfortDisplay zie je na het instellen van het. Prijzen vergelijk vanaf € 4400. Deze Bosch condensdroger heeft een speciaal anti-allergie programma en is ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation) gecertificeerd. Deze droger is dus bij uitstek geschikt voor mensen met last van allergieën. Verder heeft deze droger een capaciteit van maximaal kg.


Bosch wtg86400nl condensdroger

De trommel is verlicht en heeft . Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding! Droogsysteem, condensdroger. Inverter technologie, Ja. Kastontwerp, Vrijstaand. Kleur van het product, Wit.


Laag ingebouwde capability (open aan bovenkant), Ja. Soort bediening, Knoppen, Touch. Type lader, Voorbelading. Vandaag kopen met levering binnen één dag, dagen per week beschikbaar.


Bosch wtg86400nl condensdroger

Wij geven maanden garantie op al onze apparaten, goedkope condensdroger bosch kopen ? Al onze machines zijn helemaal nagekeken, en gereinigd door onze eigen monteurs, en natuurlijk zit er dus garantie op al onze machines. B, electronische vochtmeting, trommelverlichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.