woensdag 23 mei 2018

Brabantia touch bin 40 liter deksel kapot

Mensen houden van mooie kwaliteitsproducten die ze dag in dag uit kunnen gebruiken, zolang als ze willen. Producten met verrassende . Het weggooien van afval was nog nooit zo eenvoudig en zo hygiënisch. Wanneer maak ik aanspraak op een vervangend onderdeel onder de garantie?


Hoe kunnen vervangende onderdelen van een pedaalemmer geplaatst worden?

Heb ik recht op garantie? Meppie uit Goede levering Ik heb twee vervangende sets voor mijn ongeveer jaar oude liter touch bin besteld omdat ik ervan uit ging dat dat gedeelte van de deksel kapot was. Deze grote afvalemmer kan vlak tegen een wand gezet worden. De brede opening en ' Soft-Touch' manier van openen maken 'm extra handig in gebru.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Een must voor elke keuken, maar ook in hobbyruimte of kantoor misstaat die niet. De kunststof binnenemmer heeft ventilatiegaatjes, die een .

Deze brabantia touch bin recycle prullenbak in de kleur platinum is een stijlvolle afvalemmer voor de milieubewuste consument. Woonexpress pedaalemmer BRABANTIA NEXT TOUCH BIN LT van. Na jaar ging de deksel van de Touchbin kapot , ik had nog een bon en ging eens op de webshop kijken. Daar was de mogelijkheid om voor garantie een nieuwe deksel gratis te bestellen.


Binnen dagen een nieuwe deksel in huis. Prijzen vergelijk vanaf € 1328. Vorige week helaas opnieuw het slotje van de deksel defect doordat ik te wild een te volle bak dicht duwde en er afval tussen de deksel en het slotje kwam.


Natuurlijk mijn eigen schuld. Dit Touch Bin Systeem zorgt voor een vederlichte bediening: Een lichte druk op de deksel is genoeg om de Touch Bin soepel en geruisloos te openen. De afvalemmer is voorzien. Leifheit Powerslide raamwisser. Onze brabantia deksel is kapot.


Hij sluit niet meer met het kliksysteem. Nu heb ik bij blokker dat kliksysteempje kunnen bemachtigen maar niet de bovenkant is kapot maar het stukje waar die in moet , is afgebroken. Nu zeggen ze dus bij blokker en ik heb ook op brabantia online gekeken dat daar geen . Ben je klaar voor de volgende stap in het stroomlijnen van je huishouden?

Je hoeft het deksel maar aan te raken en het gaat zacht en soepel open. Ook al het andere is makkelijk: openen, sluiten, zakken vervangen, schoonmaken. Deze prullenbak bestelt, omdat we hem regelmatig op internet voorbij zagen komen, en ook omdat veel vrienden deze prullenbak al in hun bezit hadden. Geen openstaande deksels meer van stinkprullenbakken!


Prullenbak is modern, met een handig kliksysteem. Helaas was na maanden opeens het kliksysteem kapot. Komo-ding) vol lijkt en. Die touch bin van brabantia is dus zoiets als wij ook hebben, maar die van ons was een stuk goedkoper. Hoeveel liter is de inhoud dan?


Na (!) jaar is de sluiting van de prullenbak kapot gegaan. Materiaal: rvs, type afvalemmer: afvalscheiding, afmeting ca. Deksel , luchtdicht, ventilatie, anti- slip, geschikt voor standaard huisvuilzakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.