donderdag 24 mei 2018

Cateraars alphen aan den rijn

Cateraars alphen aan den rijn

Hapjes Aaan Huis serveert Partyservice van oa. Buffet, BBQ, Lunch en Tapas. Ook voor het huren van partybenodigdheden en bediening. Organiseert u een evenement of feest en ontbreekt er nog een cateraar ? Exclusieve catering voor bedrijven en particulieren.


Avifauna verzorgt graag de catering voor u! Samen eten is samen genieten! Alphen aan den Rijn , waarbij de service en kwaliteit bij ons twee belangrijke argumenten zijn. Die bezorgen we graag op.


Wij koken dagelijks vers met de beste kruiden. Wist je al dat Alfreds jouw complete catering kan verzorgen? Onze verfijnde snacks, diners en lunches gemaakt van de beste producten zijn ook op.


Cateraars alphen aan den rijn

De uitgebreide buffetten van Catering Aelsmeer hebben smaken voor iedereen. Laat uw feest of andere bijeenkomst slagen door gebruik te maken van de smakelijke catering van (H)eerlijk Eten. Hier maken wij met een team van enthousiaste dames en heren dagelijks heerlijke gerechten. Uitsluitend vers en eerlijk bereid! Dan bent u bij Sante JR aan het goede adres!


Een cateraar in Alphen aan de Rijn nodig voor uw receptie? Your Choice Catering Alphen aan de Rijn is wat u zoekt! Bekijk onze mogelijkheden en regel uw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.