vrijdag 25 mei 2018

Centrifugeren wasmachine symbool

De wastobbe is het symbool dat een kledingstuk ook geschikt is voor de wasmachine. Als dit symbool voorzien is van de geschreven tekst niet centrifugeren , mag het kledingstuk niet gecentrifugeerd worden. Als er een onderbroken streep onder staat, moet het kledingstuk op een lager toerental gecentrifugeerd worden. Het wasmachine - symbool met het hoofd en het hart is jouw eigen programma. Heb je een programma dat je veel gebruikt?


Dan kun je het met deze knop opslaan als favoriet.

De volgende keer hoef je dan niet de temperatuur, het spoelen en de centrifugesnelheid in te stellen, maar druk je eenvoudigweg op deze knop. Onderstaande wassymbolen omschrijven hoe je de kleding thuis kunt reinigen in een wasmachine. Als er een horizontale streep onder het symbool staat, moet je voorzichtig met het kledingstuk zijn.


Handig wanneer je een gevoelige huid hebt, of als er regelmatig restjes wasmiddel achterblijven. Een programma wordt niet alleen . Handwas, dus niet in de wasmachine. Geschikt voor in de wasmachine ( fijnwasprogramma).


Wassen op 30° op synthetische was (anti kreuk programma). Het centrifugeren programma is bedoeld om je kleding te drogen.

Bij centrifugeren draait de wasmachine op zeer hoge snelheid. Door de snelheid wordt het water uit je kleding geduwd. Je kleding wordt er nooit helemaal droog van, maar het effect kan je het enigszins vergelijken met het uitwringen van je kleding.


Na het centrifugeren van wasmachine blijft was nat. Uw wasmachine heeft gewassen en ook zijn centrifuge cyclus doorlopen. Toch is uw was nog flink nat. Algemeen: Een lijn onder het symbool geeft aan dat het kledingstuk een zachtere behandeling dan een normaal kledingstuk nodig heeft, twee lijnen betekent nog zachter. Dit kan verschillende oorzaken hebben: . Dit houdt in: minder hard centrifugeren , lagere temperatuur en eventueel ook een speciaal wasmiddel voor fijnwas.


DAEWOO- wasmachines zijn eenvoudig in gebruik, besparen tijd en helpen bij uw huishoudelijk werk. Iedere wasmachine heeft een onbalans beveiliging. Als de wasmachine het wasgoed niet goed verdeelt krijgt zal de machine niet gaan centrifugeren.


Zijde mag je niet wringen of wrijven, ook niet centrifugeren. De wasmachine pulseert een aantal maal zodat het lijkt of het centrifugeren begint . Dus als je het in de wasmachine wilt wassen, zet dan het centrifugeerprogramma uit en gebruik een kort wasprogramma. Het drogen van een zijden kledingstuk gaat het beste plat, bijvoorbeeld op een schone handdoek.


Kleinere kledingstukken zoals blouses en . Deze combinatie van symbool en signaalwoord wijst op een.

Overige aanwijzingen op het display. Toegegeven, zowat iedereen heeft al eens een wasje in de wasmachine gedraaid. Wat is het meest aangewezen toerental om wol te laten centrifugeren ? Gezien de constructie zijn wasmachines met een verticale as zonder uitzondering bovenladers. De machine heeft aan de bovenzijde een deksel waardoor de was in en uitgenomen kan worden. Sinds de jaren zeventig wordt dit type machine (te combineren met een wringer of centrifuge ) in Europa nog maar weinig . Met dit programma is het mogelijk een korte centrifugeercyclus uit te.


Is gelijk aan de centrifugeercyclus van het programma “Wol”. Hebt u een vraag over het gebruik van uw apparaat? Hebt u advies nodig over het strijken van uw kleren, het gebruik van uw wasmachine of de keuze voor een oven?


Gebruiksaanwijzing en installatievoorschrift.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.