donderdag 24 mei 2018

Gedempte singelgracht purmerend

Buurtbus 4Richting Oosthuizen. Bus 3Richting De Rijp. Museum Waterland museum. Bioscoop Filmhuis overig. Cultureel centrum Purmaryn overig.

Zorgcentrum Avondzon zorgcentrum. Een werkelijk eenmalige kans is nu, na ruim jaar verhuurd te zijn geweest, GEHEEL vrijgekomen én op de markt beschikbaar gekomen! Vorstelijk wonen in een . Het pand heeft een oppervlakte van 95m² en heeft kamers kamers waarvan slaapkamers.


De laatst bekende vraagprijs betreft € 169. De geschatte waarde van deze woning is € 250. Zoek plaatsen en gemeenten op de kaart van Nederland.


Fraaie zichtlokatie, recent verbouwd tot zonnestudio, parkeren voor de deur.

Betaald parkeren op de volgende tijden. Op zoek naar BCC openingstijden? De eigenaren willen het nu slopen en vervangen door een winkelruimte met vijf bovenwoningen. Om dat mogelijk te maken heeft de Gemeente een nieuw bestemmingsplan opgesteld.


PER MAAN VRIJ VAN BTW klik hier voor de volledige beschrijving van dit . Singelgracht te Purmerend. Op de locatie welke bekend is van de winkel De Wolf Meubels wordt een woon-winkelpand gebouwd. Het toekomstige gebouw bestaat uit een grote winkel op de begane grond met daarboven vijf . Dat is zeker, ook in Purmerend.


Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Purmerend helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast vind je adresgegevens en contactgegevens zoals telefoonnummer van de winkels op deze pagina. Genootschap: Gereformeerde Kerken in Nederland.


Provincie: Noord-Holland. Flamingo Casino Purmerend is ruim jaar gevestigd in Purmerend. Openingstijden dichtstbijzijnde winkels.


Wij brengen je graag in contact met één van de beste salons van Purmerend ! OPSPOOR is de intensieve samenwerking tussen OPSO en SPOOR voor openbaar en speciaal primair onderwijs in Purmerend en de regio Waterland en Oostzaan.

I love Sushi in Purmerend. Bestel direct een maaltij lees recensies van gasten, bekijk de adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.