vrijdag 25 mei 2018

Groentelepel

Groenten wil je natuurlijk netjes opscheppen en opdienen. Dat kan met deze groentelepel , die overigens ook heel geschikt is voor groentesaus en frietjes. Deze lepel is ideaal voor gebruik in anti-aanbak pannen. De BK groentelepel uit de Amstel serie heeft een oer-Hollands design en een perfecte grip!


Maar het opscheppen van frietjes gaat er ook heel goed mee. Er zijn geen puzzelwoorden gevonden voor ` GROENTELEPEL `.

In de rechterkolom, bij `Ook in de database` staan wellicht ruimere omschrijvingen. Tijdens het typen van een woord zie je welke omschrijvingen we hebben. Weet je een puzzelwoord bij de omschrijving ` GROENTELEPEL `? Voeg puzzelwoorden toe . Deel van een badkamer 2) Deel van een bestek 3) Keukengerei 4) Opscheplepel.


Ook is de lepel te gebruiken om gerechten die in de oven staan te bedruipen. Het hittebestendige nylon (tot 220ºC) zorgt ervoor dat je anti-aanbak pannen . Groente wilt u natuurlijk netjes opscheppen en opdienen. Het is bruikbaar voor elke manier van koken: voor de keukenliefhebbers, voor de dagelijkse .

Deze groentelepel is ideaal om groente, sausjes en frites op te scheppen. Specificaties: - Met ophangoog - Handgreep van duurzaam roestvrij staal . Wegter biedt een breed assortiment aan totaal concepten voor de professionele keuken en gedekte tafel. Zoals: horecaservies, -glaswerk en bestek. Deze handige groente-lepel van Magisso is een handig keukenhulpje. Het design van de groente-lepel is zeer innovatief en gebruiksvriendelijk.


U kunt de groente-lepel namelijk gebruiken als spatel en groente-lepel. Plat is hij een perfecte spatel en wanneer de randen omhoog worden gezet met één handbeweging, heeft . Voldoet aan HACCP eisen. Realisatie door Four Digits op basis van Plone. De groentelepel heeft een antiaanbaklaag. Daardoor plakt eten niet aan de groentelepel vast en is hij makkelijk schoon te maken.


Van Keltum ontvingen wij bericht dat dit model per direct uit productie is genomen. Wanneer niet op voorraad 2-weken. Wilt u nog artikelen van deze serie aanvullen dan raden wij u aan hier niet te lang meer . MATERIAAL: Sterling Zilver 925: Zilver met een hoge puurheid en stevigheid.


Hierdoor krijgt het zilveren bestek van . Default sorting, Sort by popularity, Sort by newness, Sort by price: low to high, Sort by price: high to low.

Ideaal voor gebruik in anti-aanbak pannen. De Leukste Kookwinkel van de Benelux. Veilig Achteraf Betalen. Groentelepel € 2direct uit voorraad leverbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.