donderdag 10 mei 2018

Taart airfryer

Vet de vorm(en) in met een beetje vloeibare boter en leg er een bakpapiertje in. Leg de deegplak in de vorm en druk mooi aan. Om te voorkomen dat er luchtbellen vormen, prik je met een vorm gaatjes in de bodem. Verdeel de vulling in de vorm en bak de taart af.


Een heerlijke moederdagtaart gemaakt in de Philips Airfryer.

Verras je moeder, vrouw of oma met deze heerlijke taart met snoephartjes en verse aardbeien. We hebben al laten zien hoe je Churros, broo bananenbrood of bananenchips maakt. Wanneer je een cake of brood wilt bakken is het grootste probleem een bakvorm te vinden die past in de Airfryer.


Deze kokostaart maak je snel en eenvoudig in de Airfryer. En je hebt er maar twee ingrediënten voor nodig! Hartige taart was iets wat op mijn lijstje stond om met de airfryer te maken.


Vandaag was het dan zover en deel ik dit recept met jullie.

Wat zo leuk is aan hartige taart is dat je de taart helemaal naar . Kokostaart met maar twee ingrediënten? Heerlijk, zoetigheden met kokos! Kokosmakronen, een lekkere Bounty of… Een kokostaart!


Een taart bakken, dat is toch heel veel gedoe? Taarten bakken is natuurlijk altijd een goed idee. Maar vooral in de herfst gaat er niets boven een. Benelux helaas niet aan de competitie meedoen van de Quiche bakwedstrijd. Haar recept zal wel worden opgenomen in de Quiche bakboek.


Geplaatst in Airfryer ,cakes . See more ideas about Air fryer recipes, Philips airfryer xl and Air frying. Wij hebben een hele lekkere hartige taart met pompoen en feta gemaakt. Dit recept hebben we met onze geliefde Philips Airfryer bereidt.


We delen vandaag het recept en de laatste update van onze bloginsiders. En wordt perfect in de airfryer !

Dit keer bakken we een appeltaart met een twist: met tijm. En in plaats van in de oven bereiden we de taart in de nieuwe Philips Airfryer XXL! Een Tortilla Taart maken in je Airfryer. Mocht je dit een leuk recept vinden dan mag je hem natuurlijk liken of mischien wel delen. Omdat ik heel veel nieuwe mensen krijg op mijn pagina herhaal ik wat recepten.


Air FlyerPhillips Air Fryer Air FryingMulticookerActifry Donut Muffins Air Fryer RecipesFood DesertsMuffin Cupcake. Appelgebakje uit de Airfryer. Puddings SlowcookerMulticookerAlt Air Fryer RecipesHigh TeaCake CookiesDelicious Food . Als je eenmaal de gemakken van de Airfryer hebt ontdekt voor het maken van patat, het opwarmen van snacks en je gegrilde kippenbout of kibbeling, dan wil je vast graag op zoek naar de andere mogelijkheden van de Airfryer ! En daarbij zijn dit verschillende recepten. Van bananen muffins tot yoghurtcake. En sinaasappeltaartjes tot verjaardagstaart.


Wat ook een voordeel is is dat de meeste recepten binnen uur te bereiden zijn. Je hoeft dus niet een hele dag in de keuken te staan om een mooie taart uit je Airfryer te toveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.