maandag 7 mei 2018

Theezakjes met eigen logo

Maak op originele wijze reclame, laat theezakjes bedrukken. Wij leveren al theezakjes vanaf 5stuks. Wil je thee verpakking bedrukken met jouw logo ? Vraag een gratis digitaal drukvoorbeeld aan. Zakje thee met eigen label, st.


Verkrijgbaar in Kleur.

Koffie en thee relatiegeschenken bedrukken? Theezakje met LOGO kan op verschillende manieren. Thee bedrukt met uw logo of tekst! Wereldwijd drinken mensen het al eeuwenlang. En niet voor niets: thee is goed voor je!


Bij Van Slobbe kunt u daarom uw eigen LoyalTea bestellen als premium of relatiegeschenk . Bedrukte thee zakjes als promotieartikel bestellen? U kunt theezakjes met eigen label laten bedrukken, maar ook een verpakkingsdoosje full colour laten personaliseren met uw eigen logo , foto of afbeelding.

Originele geschenken die u kunt . Bied je gasten een lekker kopje thee aan met dit theezakje met eigen label! Op dit kaartje kan jouw bedrijfsnaam of - logo staan. Het nylon zakje is transparant.


Er aan vast zit een label dat geheel naar eigen inzicht kan worden ontworpen. Gebruik hiervoor het stramien hiernaast, of upload alleen een logo en laat onze . Sachet thee (Pickwick English Tea) in een all-over full colour bedrukt envelopje, geheel volgens uw eigen ontwerp. Mailt u ons gewoon even uw logo (bij voorkeur als.eps of.ai lijnbestand) en wij maken een gratis digitale drukproef voor u! Folder van DARPO Relatiegeschenken met 4pagina nieuwe producten. Showroom van 800min Limburg voor relatiegeschenken, kerstpakketten, en textiel om te borduren.


Van theesticks tot suiker en van chocolademelk tot koffie. Bij FREZON kunt u theezakjes met uw eigen logo laten bedrukken. Leuk als u geregeld gasten op bezoek krijgt die thee drinken of bestellen. Een leuke promo gice-away is een doosje met meerdere theezakjes.


Overzicht van smaken promotionele thee. Ook dat is mogelijk, bij een afname vanaf 25. Wij bieden u echter ook een mogelijkheid om uw eigen bedrukte theezakjes te maken bij afname van slechts 2.

English Breakfast thee met full colour bedrukt zakje en tea-tag. Al onze koffie en thee verpakkingen zijn te bedrukken met uw eigen logo of ontwerp en zijn in tal van kleuren verkrijgbaar. Promoot uw bedrijf met uw eigen heerlijke premium thee. LoyalTea biedt u een bijzondere selectie van premium kwaliteit thee , direct van de bron! Nieuw: thee uit Sri Lanka.


De verse thee komt rechtstreeks van de thee plantage in Sri . Goedkoop bedrukte theeglazen kunnen ook voor eigen gebruik worden aangeschaft. Ze kunnen dan meteen in gebruik worden genomen binnen uw eigen bedrijf. U kunt er voor kiezen om alleen een logo op deze theeglazen te bedrukken, maar ook alle namen van uw medewerkers apart.


Zo zijn er nog veel meer . Beschrijving LoyalTea theezakje. Een bedankje, een herinnering of als promotioneel artikel. U kunt dit LoyalTea theezakje in pouch met uw (full colour) logo of reclameboodschap laten bedrukken.


De pouch bevat pyramidebuideltje Premium LoyalTea naar keuze. De thee is leverbaar in verschillende smaken: 1) Earl .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.