vrijdag 8 juni 2018

Coffeeshop overnemen

Bent u ondernemer en wilt u softdrugs verkopen? Dan kan dat alleen in een coffeeshop. Lees hier wat u daarvoor moet regelen en wat het kost. Nieuwe coffeeshop niet mogelijk. U kunt geen nieuwe coffeeshop beginnen.


Coffeeshop overnemen

Geweldige coffeeshop met een top omzet! Als u een coffeeshop wilt beginnen, dan heeft u een exploitatievergunning en een gedoogverklaring nodig. VoorwaardenAls u de gedoogverklaring krijgt, moet u zich aan strenge. Utrecht gaat het beleid rond het wisselen van eigenaren bij coffeeshops versoepelen. Nu is het nauwelijks mogelijk om een coffeeshop te laten overnemen.


Ook komt er een duidelijk stappenplan voor coffeeshops waarin duidelijk wordt vermeld welke maatregelen volgen bij overtredingen. Coffeeshop ter overname Amsterdam Centrum ! Ik denk niet dat er nieuwe vergunningen worden afgegeven voor een coffeeshop waar dan ook. Wil je een bestaande overnemen moet je inderdaad diepe zakken hebben, naast een goed bekendennetwerk en een absoluut brandschoon verleden.


Coffeeshop overnemen

Vind coffeeshop op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Aangeboden en Gezocht op Marktplaats. Het wordt in Utrecht makkelijker om een coffeeshop over te nemen - De Utrechtse Internet Courant.


In een coffeeshop is handel en gebruik van softdrugs onder bepaalde voorwaarden toegestaan. Wilt u een coffeeshop beginnen? Dan heeft u een exploitatievergunning en een gedoogverklaring nodig.


Alle vergunningen zijn in orde. Den Oudsten wil ook af van de wachtlijsten met daarop eventuele nieuwe eigenaren van coffeeshops. De gemeente heeft in dat geval geen andere grond voor sluiting, en de lucratieve coffeeshops kunnen dan gewoon doordraaien. Gemeente Rotterdam heeft Ecorys onderzoek laten uitvoeren naar het aantal coffeeshops dat de stad nodig heeft om aan de vraag te voldoen.


Zij zal het door u met dit document beoogde beleid overnemen en beschouwen als haar beleid t. Geen coffeeshop wordt gedoogd in een straat dan wel een duidelijk herkenbaar afzonderlijk gedeelte daarvan, waaraan bebouwing is gelegen die in hoofdzaak dient voor bewoning. Bovenstaande vestigingscriteria worden toegepast bij de beoordeling van nieuwe vestigingen, waarbij een overname van een bestaande. Bij de overige aanvragen zal per geval worden beoordeeld of er redenen zijn een (voor )onderzoek.


Coffeeshop overnemen

Als u een alcoholvrij horecabedrijf in bepaalde straten van Breda wilt starten of gaat overnemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.