maandag 11 juni 2018

Drumles leiden

Is drummen echt iets voor jou en ben je op zoek naar drumles in Leiden ? Kom dan naar Rockademy en maak kennis met de unieke en verfrissende lesmethode. Drum lessen op een moderne en toch betaalbare manier? Enthousiaste en gediplomeerde docenten.


Drumles in Leiden geeft no-nonsense drumles voor een scherpe prijs in vele stijlen, o. De lessen worden volledig aangepast aan persoonnlijke voorkeuren en behoeftes.

Privé- drumles in Leiden en Katwijk. Drumlessen voor beginners en gevorderden, jong en oud. Tijdelijk een gratis vrijblijvende proefles!


Het MuziekCollectief geeft drumles in Leiden , Leiderdorp en de verdere regio. Wij geloven in de meerwaarde van docenten met een vakopleiding, professionals dus. Ons team, bestaande uit de drumdocenten Rob, Martijn en Nick, geven het beste wat je van een docent mag verwachten. Betrokkenhei vakkennis, ervaring . Geef je dan op voor drumles.


Als je al zeker weet dat je ook met de popschool mee wilt doen kun je dat aangeven op het formulier.

Twijfel je nog of het bij je past? Wil je eerst zeker weten dat het klikt? Neem dan een proefles (één gratis les) of een opstap-cursus. Heb je vragen, twijfel je over iets? Aarzel dan niet om contact . Lekker drummen vergt wat techniek en oefening die u kunt leren tijdens een drumles.


Meer van het hardere slagwerk? Bij Popschool Leiden kan je terecht voor drumlessen van ervaren docenten die al jaren hard werk hebben gemaakt. Op zoek naar goede en leuke privé drumlessen ? Met jaar ervaring met het geven van drumles aan jong en oud in Leiden , open ik nu met veel plezier mijn tweede lespraktijk in Katwijk.


Ter promotie van deze nieuwe locatie ontvangen nieuwe leerlingen in zowel Katwijk als Leiden korting op de eerste zeven lessen! De Grootste Gratis Muzikantenbank van Nederland! Muzikanten gezocht en aangeboden, plaats een advertentie en vindt snel een muzikant of band in jouw omgeving.


Mee spelen op jouw favoriete muziek? Dat kan bij mijn drumschool “ drumles in leiden “ ik geef les in de volgende stijlen: metal, rock, prog. Rotterdam en Leiden aan zowel jong als oud door Tanja van Schuylenburg.


Categorie: Drumles Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door Don Wielogroch, 3x bekeken.

Iedereen kan dus rekenen op een persoonlijke . De drummer is de motor van de band! Gevoel voor ritme is uiteraard belangrijk maar . Van metal tot jazz of van ska tot. Ik geef les in diverse stijlen. De leukste muzieklessen in Leiden en omgeving vind je op Kidsproof.


Herman is een veelzijdige, getalenteerde drummer die houdt van het lesgeven. Bij het oprichten van deze drumschool is er gekozen voor een eenvoudige naam. Deze naam communiceert wat het is: een drumschool die lesgeeft in Leiden (en omgeving).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.