dinsdag 5 juni 2018

Gedraaide aardappel recept

Gedraaide aardappel recept

Wil je toch iets makkelijks en feestelijks op tafel toveren tijdens de naderende feestdagen dan zijn deze aardappel twisters zeker en vast een aanrader! Je gasten zullen verbaasd zijn . De aardappel twisters zijn een stuk gezonder dan bijvoorbeeld een zak chips! Ook als bijgerecht zijn ze zeer geschikt! Een super makkelijk apparaatje bij dit recept is een van deze:. Je vind deze aardappel twisters vaak op kermissen,pretparken en zelf op vakanties in Spanje terug!


Het is erg eenvoudig om zelf te maken. Vaak gebruik je een aardappel om frietjes, aardappelkroketten of chips mee te maken. Een aardappel op een stokje!


De juiste snijtechniek voor de overheerlijke Aardappel twisters. De Potato-Twister is een super-leuke, nieuwe manier om aardappels te bereiden: 1. Bedankt voor het abonneren! SmaakVol ⇨ Blijf op de hoogte van de meest smaakvolle.


Gedraaide aardappel recept

De gekruide aardappels zijn krokant van buiten en zacht van binnen. Bekijk ook de video van dit recept ! Meng in een kommetje de knoflook, het chilipoeder en de olijfolie. Bestrijk de aardappelen royaal met het oliemengsel. Maal er zout en peper boven.


Zo makkelijk en toch zo lekker. Lekker bij lamsvlees of karbonade. Ontbrekend: gedraaide 8. Cocotte- aardappelen (pommes cocottes): Zelfde bereiding als de kasteelaardappelen , maar half zo groot . Met de Potato Twister maak jij de lekkerste aardappelslingers nu helemaal zelf! Bovendien staan ze in een handomdraai op tafel.


Gedraaide aardappel recept

Bereid de knapperige aardappelsnacks nu zelf en bestel de . De basis van de snack, een aardappel op een stok, hebben we al eerder gezien maar toch zit er een groot verschil met bijvoorbeeld de Corndog. Behalve wat er met neus, tong en oog genoten kan worden , is er nog een vierde kwaliteit van voedsel: de zogenaamde bijtfactor. Ik heb niet te grote aardappelen gebruikt, waardoor de baktijd op ongeveer minuten uit kwam. Vervolgens draai je de twister slagen met de klok mee tot er een aardappelslinger om het stokje ontstaat.


Efteling nu helemaal zelf! Je kan de aardappel twisters zelfs in de oven bakken als je niet kan frituren. In een recept van een kookboek uit de zelfde tij wat je kreeg als je een Dordrecht gasfornuis aanschafte, staat een rijkere versie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.