vrijdag 8 juni 2018

Gefrituurde aardappel op stokje

Met de Potato Twister maak jij de lekkere aardappelslingers o. Efteling nu helemaal zelf! Vervolgens draai je de twister slagen met de klok mee tot er een aardappelslinger om het stokje ontstaat. De gefrituurde aardappel doet wat aan chips denken, maar dan lekkerder en het vult meer.


Wil je toch iets makkelijks en feestelijks op tafel toveren tijdens de naderende feestdagen dan zijn deze aardappel twisters zeker en vast een aanrader! Lekkere krokante gedraaide aardappels op een stokje , eenvoudig te maken en met de juiste voorbereiding erg snel klaar.

Je gasten zullen verbaasd zijn . Je vind deze aardappel twisters vaak op kermissen,pretparken en zelf op vakanties in Spanje terug! Het is erg eenvoudig om zelf te maken. Vaak gebruik je een aardappel om frietjes, aardappelkroketten of chips mee te maken. De juiste snijtechniek voor de overheerlijke Aardappel twisters. Wat ik hier gebruikt heb, heeft geen gat in het midden (bovenop) maar is een ander model die Potato Twister heet en die heeft een gat waar je zelf meteen het saté stokje in kunt doen.


Stalletjes waar je gefrituurde aardappel (chips) op een stokje kunt kopen. Doorgaans vraagt men er bizarre prijzen voor die kunnen variëren van € tot wel € per stuk, dus per aardappel.

Daar koopt u al snel een paar kilo aardappelen voor. En ze gaan als warme broodjes aardappels over de . De basis van de snack, een aardappel op een stok , hebben we al eerder gezien maar toch zit er een groot verschil met bijvoorbeeld de Corndog. Duw het mesje van de Potato Twister in een aardappel en steek een satéstokjes door het gaatje. Je zult zien dat er een aardappelslinger om het stokje ontstaat!


Frituur de aardappeltwister minuten bij een temperatuur van 1graden ºC en je hebt een super . Binnenkort opent in het pretpark een nieuwe locatie waar de gefrituurde aardappelspiralen verkrijgbaar zijn. De lekkernijen worden over een tijdje ook verkocht in. Dit najaar wordt een derde verkooppunt toegevoegd. Een Chiptwister is een aardappel die wordt gedraaid in een spiraalvorm op een stokje.


Het concept, geleverd door de firma Chiptwister (voorheen Qureo), bestaat uit een hele aardappel in de schil die op een stokje gestoken wordt en in een automaat tot een doorlopende spiraal gesneden wordt. Deze spiraal wordt vervolgens kort gefrituurd , waardoor bij wijze van spreken verse chips op een stokje ontstaat. De aardappel twisters zijn een stuk gezonder dan bijvoorbeeld een zak chips! Ook als bijgerecht zijn ze zeer geschikt!


Een super makkelijk apparaatje bij dit recept is een van deze:. Hierna wordt de aardappel uit elkaar getrokken en gebakken totdat deze lekker . U heeft ze vast weleens gezien in een pretpark of op een markt, de gefrituurde aardappels op een stokje in de vorm van een spiraal.

Met deze Potato Twister kunt u deze heerlijke snack nu ook zelf maken! Een Frietje Spiraal is een heerlijke gefrituurde aardappel op een bamboestokje. Ook in Nederland geniet het Frietje Spiraal snel meer bekendheid.


Vooral te eten op kermissen en festivals. Vlaamse frieten: Volgens veel uitbaters van Vlaamsche Frieteshuyzen boomdikke frieten, volgens veel thuisbakkende Vlaamse . Vind de beste selectie gefrituurde aardappel spiraal fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit gefrituurde aardappel spiraal voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Een aardappel twister, ook wel bekend als de potato tornado chips, aardappel tornado, aardappel spiraal of spirello is een gefrituurde en als een spiraal gedraaide aardappel op een stokje en heeft in Nederland bekendheid gekregen door .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.