maandag 25 juni 2018

Gehaktballen airfryer recept

Weet je wat ik een van de geweldigste eigenschappen van de Airfryer vind? Dat gehaktballen er zo lekker uitkomen. Een heerlijk bruin korstje, mooi stevig en met een heerlijk rul binnenste.


Gebruik jij meestal een zakje gehaktkruiden voor je ballen? Probeer dan dit recept eens.

Iedereen heeft wel een . Haal het gehakt uit de verpakking en doe het in een kom. Schep de oestersaus en de sojasaus erbij, voeg de ui, . Snijd de aardappels in kwarten en dien ze met de gehaktballen en de wortels op met de gehakte peterselie. Robert had zijn Airfryer meegenomen. Tip van de Chef: De wortels zijn op deze manier nog knapperig.


Mocht je dit gerecht in de compacte Airfryers willen maken, halveer dan het recept.

De ouderwetse gehaktbal gaat er hier altijd wel in. Maar stiekem ben ik meer fan van de mini gehaktballen met een krokant korstje. Zoals de gehaktballetjes uit de Airfryer in onderstaand recept.


Deze perfecte snack bij de borrel is binnen een half uur gemaakt. Dus ook een perfecte snack bij onverwachtse . Heb jij thuis een Airfryer en gebruik je deze ook al om aardappeltjes of frietjes te bakken? Wij gebruiken de Airfryer dagelijks en maken echt alles er in klaar. Vandaag heb ik een leuk recept om aardappel twisters te maken in de Airfryer. Deze aardappel twisters zijn heel eenvoudig om te maken en binnen … Maak eerst . Deze gemarineerde biefstukpuntjes zitten boordevol smaak en zijn makkelijk te maken in de Airfryer.


Gehaktballen grillen in de Airfryer ⋆Eetnieuws. Alle Airfryer baktijden op pagina! Met super handig PDF boekje om uit te printen. Van Frikandel tot Kippenpoot, van Rollade tot Stokbrood.


Meng het gehakt met de eieren, mosterd en voldoende paneermeel om een vaste massa te bekomen. Smelt een klontje boter in de pan en bak de gehaktballetjes aan alle kanten bruin.

Margje stuurde een recept in voor een lekkere Airsmijter: een uitsmijter uit de Airfryer. Hoi Nanda,ik heb sinds een jaar ook een airfryer ,tot nu toe alleen patat en snacks erin klaar gemaakt en afbakbroodjes. Ik ga binnenkort deze gehaktballen proberen. Verpak elk balletje in een stukje bladerdeeg en leg ze in een met bakpapier beklede springvorm. Eet smakelijk, echt een aanrader!


Verwarm et geheel minuten op 2graden. Toen de gehaktballetjes klaar waren in een schaal gedaan en daar de tomatensaus overheen gegoten, Gegarneerd met klein beetje peterselie. Recept staat bij Bestanden.


De airfryer is bij ons thuis niet meer weg te denken! Bakken, braden en frituren. En dat zonder vet, olie of boter! Als je in het bezit bent van een airfryer of iemand kent met het apparaat, dan moet je dit eenvoudige recept echt uitproberen.


Wees wel gewaarschuwd: . De Airfryer is bij ons niet meer uit de keuken weg te denken. Deze bladerdeegballetjes met gehakt uit de Airfryer zijn zo klaar en superlekker! Klop het tweede ei los en smeer het bladerdeeg daarmee in. Bak de bladerdeegballetjes in minuten goudbruin en gaar.


Het is supereenvoudig en ook nog eens gezond: gerechten maken in de AirFryer. Een kwestie van het gerecht of product erin, aanzetten en rustig wachten totdat alles volledig gaar is. Het is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens gezond.


Maar zelf heb ik altijd één probleeik weet nooit precies hoe lang alles erin . Schotse eieren ( gehaktballen gevuld met ei). Ik zocht een gemakkelijk recept voor smakelijke gehaktballen en die vond ik bij de Philips Chef.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.