donderdag 21 juni 2018

Huur een oldtimer

Scroll verder naar beneden voor specifieke . Huur zo'n prachtige, klassieke wagen voor een dag of een weekend en steel de show op de weg. Oldtimer huren als trouwauto? Op een bruiloft zijn de oldtimers beslist een blikvanger en ook voor een . Zin om u onder te dompelen in de sfeer van lang vervlogen tijden?

Huur dan een oldtimer bij Dockx Rental. Al onze oldtimers zijn in perfecte staat. Een stijlvolle classic car huren voor een bruiloft, huwelijksverjaardag, jubileum of gewoon voor een romantisch ritje? Elke tocht is een unieke ervaring.


De verhuur van sommige. Aanbevolen Afstand Prijs. Alleen direct boeken tonen. Opzoek naar een trouwauto Amsterdam?

Volkswagen (64) Citroën (25) Mercedes () . Bekijk op ik wil een trouwauto huren Utrecht uw trouwauto voor uw bruiloft. Voor iedereen een voordeel. Je kunt bij ons vanuit Amersfoort en vanuit de Provence geweldige oldtimers huren. Wij hebben in de Provence ook cabrioverhuur! Met of zonder chauffeur.


Vanaf € 5VW TSpijlbus Camper . Klassieke of sportieve trouwauto huren in den Haag. Zie trouwauto aanbod den Haag op ik wil een trouwauto huren ! Zoek de perfecte wagen in onze database voor uw evenement, huwelijk, film. SIGNORE 500: Op zoek naar een schitterende trouwauto?


Deze wagen wordt ver… N. Classic Rentals verhuurt een prachtige klassieke MGB als trouwauto, voor een dagje uit, weekendje weg of bijzondere vakantie. Beleef het rijden zoals vroeger in een Simca, Peugeot, Citroën of Talbot. Retrotrafic is een verkoopsorganisatie die zich toelegt op de verkoop van franse klassieke bestelwagens (utilitaires) zoals bvb 2CV besteleen Citroen HY met de fameuze ribbelcarosserie of de Renault Estafette bekend van de films “Les Gendarmes…met Louis De Funès. Daarnaast verhuren wij ook onze prachtige . Een dagje toeren met een unieke oldtimer ?

Informeer bij Nostalgico naar de mogelijkheden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.