donderdag 21 juni 2018

Kapper berkel en rodenrijs zonder afspraak

Kapper berkel en rodenrijs zonder afspraak

Ben je op zoek naar een kapper in Berkel en Rodenrijs die werkt met en zonder afspraak ? Je vindt onze kapsalon in het centrum aan de herenstraat in Berkel. Cosmo Hairstyling Berkel en Rodenrijs. Maak nu een afspraak bij deze kapper ! Via deze pagina kun je snel en overzichtelijk een kapsalon vinden uit Berkel en Rodenrijs , voor een afspraak , offerte en extra informatie. Op zoek naar een goede kapper in Berkel en Rodenrijs. Wij verwelkomen je graag bij BrainWash Berkel en Rodenrijs.


Bij ons staan kwaliteit en een scherpe prijs centraal. Zo betaalt iedereen bij BrainWash kappers dezelfde lage prijs en werken wij zonder afspraak. Met veel plezier en aandacht luisteren wij naar uw wensen. Door nauwkeurig te kijken naar uw haar, huid en de vorm van uw gezicht krijgt u een persoonlijk advies.


U bent altijd van harte welkom in onze salon, om samen met één van onze topstylisten inspiraties te delen en tot de coupe te komen die perfect bij u past! Beide salons zijn laagdrempelig en we vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt. We proberen uw een zo prettig mogelijk moment voor uzelf te bieden. Kapsalon Bij Haar van Berkel en Rodenrijs in Berkel En Rodenrijs.


Kapper berkel en rodenrijs zonder afspraak

Wil je een gewone knipbeurt, of eens iets totaal anders? Het team van Haarstudio Yvonne neemt graag de tijd voor je. Onze kappers hebben alle technieken in de vingers.


Van moderne hair extensions en haartatoeages tot het klassieke permanent. Openingstijden Kapsalon Haarstudio Yvonne Krugerlaan in Berkel en Rodenrijs , alle Kapsalon Haarstudio Yvonne openingstijden en koopavonden in. U kunt bij ons terecht met en zonder afspraak. Voor uw pony, bakkenbaarden en nekharen kunt u altijd even langskomen, deze worden gratis voor uw bijgewerkt. Team Hans Snels Kappers (THSK), Berkel en Rodenrijs km.


In onze heren- en dameskapsalon geven we je graag advies. Welk haartype je ook hebt, er is altijd een behandeling die jou de beste look geeft. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Warby Haircompany in Berkel en Rodenrijs vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Vrijdag van 08:uur tot 17:uur. Mocht het systeem aangeven dat er geen plek is voor uw behandeling dan kunt u ons altijd even bellen . Bij kapsalon Dubay Style in Bergschenhoek kun je terecht met of zonder afspraak. Wij knippen mannen, vrouwen en uiteraard kinderen. Parkeergelegenheid was er helaas niet in de wijde omgeving en dat is vervelend als je tijdelijk slecht ter been bent.


Kapper berkel en rodenrijs zonder afspraak

Toegegeven: ik was een paar minuten verlaat, maar werd weggezet bij binnenkomst me. Zonder nieuwe afspraak te maken ben ik weer weggegaan. Tevens hebben wij een tablet in de salon waar u natuurlijk ook gebruik van kunt maken. Voor een afspraak kunt u altijd langskomen.


BrainWash is een kapsalonketen met in totaal 1kapsalons in Nederland. De behandelingen zijn bij BrainWash laag geprijsd en voor mannen en vrouwen gelden tevens dezelfde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.