donderdag 14 juni 2018

Lunch drachten

De beste restaurants voor lunch in Drachten , Nederland. Lees TripAdvisor- reizigersbeoordelingen van de beste restaurants voor lunch in Drachten en zoek op prijs, locatie en meer. Restaurants in Drachten.


Gastvrijhei lekker eten en een prettige sfeer. Dat kun je elke dag, ieder moment verwachten bij de Graancirkel.

Of je nu komt voor het ontbijt, koffie met gebak, lunch , borrel of een diner: wij maken het je graag naar de zin! Bij de Graancirkel vind je een uitgebreide lunchkaart. Van royale sandwiches, heerlijke belegde bollen tot aan rijkgevulde soep of een gezonde maaltijdsalade. Het staat allemaal op de kaart. De Graancirkel staat voor kwaliteit en eerlijk eten.


De keuken bereidt de lunchgerechten met verse ingrediënten, het brood komt uit. Lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving en restaurants in de buurt. Vanmiddag buiten de deur lunchen in Drachten ?

Bij Het Laatste Tafeltje vind je dagelijks exclusieve arrangementen en kortingen. Heerlijk koffie drinken, lunchen , dineren of lekker borrelen, het kan bij Grand Café De Heeren allemaal. Lunch , diner, borrel, feest en live optredens in het restaurant bij schouwburg De Lawei. Doppio Espresso Drachten. Theatercafé voor lunch , diner, borrel, feest of zakelijke bijeenkomst.


Ook voor theaterarrangementen samen met Schouwburg De Lawei. De levendige sfeer die hierdoor ontstaat combineert goed met de gezellige kleuren die we in het restaurant hebben gebruikt. Het is een smakelijk geheel, waar je kunt ontbijten, lunchen of . Het grandcafé biedt u in een sfeervolle omgeving de gelegenheid om een kopje koffie te drinken, krantje te lezen, te lunchen of dineren. Ook na afloop van uw bezoek aan het theater of bioscoop, kunt u bij ons nog even na genieten van de voorstelling.


Aperta- Finestra arrangement. Dit gebeurt op het Gaastereiland nabij Drachten (De Wilgen). Bent u opzoek naar een goede lunch , high tea, diner of nachtje in Friesland? Het Witte Huis is sinds jaar en dag een begrip in Olterterp.


In de zomer is er voor de zaak een terras waar mensen kunnen bijkomen van een dag winkelen, heerlijk een cappuccino drinken of lunchen met zakenrelaties of bekenden. Voor de lezers liggen er tijdschriften of kranten op tafel.

Voorheen was deze locatie aan het Museumplein van . Leeuwarden en Groningen zijn in autominuten te bereiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.