donderdag 26 juli 2018

Creatief met oude spijkerbroeken

Creatief met oude spijkerbroeken. Van een oude spijkerbroek heb ik deze leuke rugzak gemaakt. Sluiting komt weer van een. In de zak is een oude blouse verwerkt.


Collectie: Wat kun je maken van een oude jeans - Gooi een kapotte spijkerbroek niet zomaar weg, kijk maar eens wat je er nog van kunt maken!

Verzameld door SiendeWit op Welke. Deze pin is ontdekt door Polly Weitering. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Denim Tas, Denim Ambachten, Gehaakte Tas, Doe Het Zelf Portemonnee, Oude Jeans, Portefeuilles, Werkjes, Handtassen, Denimtas.


Probeer in plaats van oude spijkerbroeken weg te gooien er iets leuks van te maken! Al deze ideetjes kun jij zelf thuis maken van oude spijkerbroeken en je zult versteld staan wat je er allemaal mee kunt doen. Bekijk hieronder ideetjes om spijkerbroeken opnieuw te gebruiken!

Klaar om je creativiteit en je talent voor handenarbeid op de proef te stellen? De volgende ideeën zijn geweldig om gebruik te maken van al die oude spijkerbroeken die je hebt. Het is handig als je kunt naaien of weet om te gaan met een naaimachine, maar als je bereid bent een beetje te experimenteren met een schaar, . Wist je dat je heel veel dingen in huis een tweede leven kunt geven?


Vandaag deel ik tips om oude jeans op een slimme manier opnieuw te gebruiken. Reparatie gat in spijkerbroek - Duration: 6:25. Maak van je oude spijkerbroek een onderzetter! In deze aflevering laat Mo zien hoe je deze heel.


Leuke mandjes van een oude spijkerbroek. Zonde dat weg gooien maak er wat leuks van :D. Tas van ( oude ) spijkerbroek. Je kent ze wel: tassen gemaakt van oude spijkerbroeken. Dit is er ook eentje, maar dan net iets anders netter):.


Met jeansstoffen kun je werkelijk waar van alles creëren. Het is bijna zonde te noemen om oude spijkerbroeken weg te gooien. Wat te denken van dit kussen kunstwerkje met geometrische patronen gemaakt van .

Je hebt er drie dingen voor nodig: tij zin en oude jeans. Van opbergidee tot een rugzak. Zo maak je het: Knip je oude broek tot een (veel te) kort rokje. Zorg wel dat je een randje overhoudt om de nieuwe stof aan vast te naaien. Draai het spijkerrokje binnenstebuiten en naai een nieuwe stof aan het rokje.


Deze werk je af door de zijkant pas als laatst dicht te naaien. Je oude spijkerbroeken kunnen je daarbij helpen, want van spijkerstof kun je leuke werkstukken maken. Een zakje van een oude spijkerbroek maken is niet zo ingewikkeld.


Leuk voor om een plant of om een potje. Suzanne legt stap voor stap uit hoe je het maakt. Als je net zoals mij bent, dan heb je vast wel een stapel oude, versleten spijkerbroeken thuis liggen. Ze zijn zo oud dat je er niks meer mee kunt doen, maar weggooien doe je liever niet.


Dit slimme project blaast nieuw leven in je oude spijkerbroeken op de mooiste manier mogelijk — en het is zo makkelijk! Een spijkertas, wat is dat? Dat is een tas van spijkerstof, die je maakt van je eigen “ oude ” spijkerbroek.


Ben je toe aan een nieuwe tas, of heb je gewoon een creatieve bui, dan is dit een leuk idee. Lees in mijn blog hoe je dit het beste kunt aanpakken. Ga dit niet met je kinderen doen, want het is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.