dinsdag 31 juli 2018

Cortenstaal bak zonder bodem

Indien gewenst kunnen wij deze ook leveren met bodem als plantenbak voor buiten of binnen waterdicht afgelast. CorTenstaal Onverwoestbaar. Cortenstaal zonder bodem. De plantenbakken van corten kunnen daarnaast nog met of zonder bodem worden geleverd.


Cortenstaal bak zonder bodem

Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Vergelijkbare advertenties. Een modulaire cortenstaal plantenbak biedt gemak en ontwerpvrijheid. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Bepaal zelf de gewenste afmetingen van deze unieke cortenstalen plantenbak.


U kunt zelf kiezen of de plantenbak met of zonder bodem geleverd wordt. Dit is erg handig wanneer u de plantenbak in een border wilt verwerken. Daarnaast heeft u de keuze om poten of wielen onder de plantenbak te laten monteren.


Cortenstaal bak zonder bodem

In de webshop vindt u een groot aantal voorbeelden. Toch niet gevonden wat . Na het vormen van de roestlaag is dit. Het toepassen van metalen bakken , plateaus en wanden begint eigenlijk bij het ontwerp.


Deze objecten zijn dermate beeldbepalend en functioneel dat . Er zijn bakken met of zonder bodem. Voor plaatsing in je tuin kies je voor een exemplaar zonder bodem en voor het terras kies je er een met bodem. De bakken van cortenstaal worden meestal zonder roest geleverd en zijn dan nog donker van . Onze plantenbakken worden standaard geleverd met pootjes van 15mm en een bodem met afwateringsgaten.


Cortenstaal bak zonder bodem

Wenst u een bijzondere vorm? Had u graag een plantenbak zonder bodem ? De boombakken hebben een extra zetting net als de Garden Divider 100mm, en worden vaak als omranding geleverd zonder bodem. Uiteraard is de zetting aangepast aan de wensen van de klant en de . De bodem wordt voorzien van afwateringsgaatjes en indien gewenst kan de bloembak voorzien worden van pootjes.


Verder hebben elliptische . Ook in andere maten verkrijgbaar. De rechthoekige cortenstalen plantenbakken zijn uitgevoerd in kwaliteit cortenstaal mm. Bovenrand is dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze uitstraling geeft. Ronde cortenstalen plantenbakken. Ook de zuil is door ons geleverd.


Cortenstaal bak zonder bodem

De cortenstaal bakken kunnen worden uitgevoerd met of zonder cortenstalen bodem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.