woensdag 29 augustus 2018

De waag drachten

Ut ierde binne wij berne, it fjoer stutsen wij út d. Brasserie De Waag in Drachten. Heerlijke uitsmijters hebben ze hier. Vind restaurantbeoordelingen, menu, prijzen en openingsuren voor dit restaurant op TheFork.


Vind meer informatie over De Waag op dinnersite.

Lees de uitgebreide beoordelingen en meer! Waar drink je de beste koffie? Verbouwing van bestaand cafetaria op de centrumpromenade te Drachten. Hans van der Meij begon jaar terug met brasserie De Waag in het centrum van Drachten. Dat moet gevierd worden wist Hans en hij huurde Bollie in voo.


Realisatie door SynerMediaGroep. Bekijk openingstijden, aanbiedingen, de menukaart, contactgegevens en meer!

Museum De Waag is gevestigd in één van de oudste waaggebouwen van Nederland. Het is een icoon van de sta gelegen aan de Brink van Deventer. Modern winkelpand op schitterende A locatie, direct nabij het carillon in hartje centrum van Drachten. Door de ligging tegenover brasserie de Waag en de Hema bent u verzekerd van voldoende traffic. Ook door de nieuwe ontwikkeling van het Raadhuisplein wordt deze locatie er alleen maar beter . Moovit helpt je de beste route naar De Waag te vinden met behulp van het openbaar vervoer en geeft je stap-per-stap instructies met actuele uurroosters voor Bus, Trein in Leeuwarden.


Ook op zaterdag kunt u naar de markt. Op een prachtige historische locatie, rondom de eeuwenoude waag , vindt u een grote diversiteit aan kramen. Beleefbibliotheek, HEMA Drachten , Poiesz Supermarkten. Bloembinderij de Rozeboom, Hemmes schoenen, Postma interieur.


Bloemisterij Koolhaas vof, Cecil, SNS Bank. De Paladijn, Jouw Marktkraam, Rabobank Drachten Friesland Oost. Boetyk, Hypotheek Drachten , Rebbers Schmink.


Vlak voor de renovatie (van de Promenade) plm. Vorige hoofd-afbeelding Overzichtspagina Volgende .

Het heeft heraldieke leeuwen op de hoeken en daarboven een fries met gebeeldhouwde motieven. De grote hangluifel moest de waren tegen het zonlicht beschermen. Restaurants in Drachten.


Belgisch Nederlands Europees. Heeft betere tijden beleeft. Altijd wel goe maar een beetje v. Museum de Waag , voorheen Historisch Museum Deventer, is het oudste waaggebouw in Nederland.


Op MuseumTV ontdekt u de geschiedenis van dit iconische gebouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.