donderdag 30 augustus 2018

Huishoudelijke hulp aangeboden dordrecht

Huishoudelijke hulp aangeboden dordrecht

Aangeboden , huishoudelijke Hulp vacatures in Dordrecht. Huishoudelijke Hulp vacatures in Dordrecht. Schoonmaakster Dordrecht gezocht? Een huishoudelijke hulp in Dordrecht vind je snel op Werksters.


Huishoudelijke hulp aangeboden dordrecht

Bekijk direct de beschikbare werksters in Dordrecht. Gescreende huishoudelijke hulp in Dordrecht ? Al binnen dagen een hulp. Hulp in de huishouding angeboden en gezocht, tegen aantrekkelijke tarieven.


Voor €1per uur hulp in de huishouding. Zoekt huishoudelijke hulp in Albert Schweitzerplaats, Dordrecht dagen geleden. Geachte mevrouw, Vanwege gezondheidsredenen ben ik op zoek naar een huishoudelijke hulp voor twee uur per week op de door mij aangegeven dagdelen. Vergoeding: € 1per uur. Wij helpen u bij het vinden van een prettige hulp in de huishouding in Dordrecht , afgestemd op uw wensen.


Huishoudelijke hulp aangeboden dordrecht

Met onze hulp is uw woning zo weer brandschoon. Op zoek naar een werkster in Dordrecht ? Dan bent u bij ons goed! Een witte werkster in Dordrecht aanvragen is heel gemakkelijk bij ikzoekeenwittewerkster. Een werkster kan u al het werk uit handen nemen door diverse huishoudelijke taken te verrichten, zoals schoonmaken, afstoffen . Vraag hier uw schoonmaakster aan!


Vaste schoonmaakster en contactpersoon. Ik ben een hartelijke vrouw van jaar en ik zou graag wat bijdragen met huishoudelijke en ondersteunende taken bij mensen in een thuissituatie die echt hulp nodig . Ik help je graag met: verzorging, huishoudelijke hulp , administratie. Dit profiel is gezien door de servicedesk. Wij (gezin met twee kinderen in een ruime woning, geen huisdieren) zijn op zoek naar huishoudelijke hulp , voor drie uur per week, bij voorkeur op woensdag- of vrijdagochtend.


Huishoudelijke hulp aangeboden dordrecht

Wij wonen in sterrenburg 3. Wij zoeken een Nederlands sprekende dame met huishoudelijke . Snel een schoonmaakster vinden? U zoekt huishoudelijke hulp in Dordrecht ? Voor huishoudelijke hulp in Dordrecht , Zwijndrecht, Papendrecht (Drechtsteden) en Barendrecht. De kosten van het lidmaatschap heb je op die manier al heel snel terugverdiend. In Dordrecht en elders in de regio kiezen klanten al snel voor het gemak van de aangeboden diensten. De beste jobadvertenties in Trovit.


Vind nu gratis en eenvoudig jouw huishoudelijke hulp in Dordrecht , jij bepaalt alles zelf, online contact, handige tools. Onderstaand vindt u een overzicht van alle vacatures op NLVoorelkaar voor vrijwilligerswerk in Dordrecht. Bent u op zoek naar een speciaal type vrijwilligerswerk? Veel mensen hebben hulp nodig in de huishouding voor het schoonmaken van het huis.


Deze hulp kan onder meer bestaan. Zij geeft, gevraagd en ongevraag advies over alles wat met de. Aafje Hulpthuis levert huishoudelijke diensten bij klanten thuis. Ik zoek hulp uur per week.


Marktnet - Bekijk het ruime aanbod vacatures of plaats nu gratis uw personeelsadvertentie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.