dinsdag 28 augustus 2018

Indonesisch restaurant mariahoeve

Indonesisch restaurant mariahoeve

Indonesisch restaurant Mekar Sari in Mariahoeve. Tevens afhaal en catering. Wij hebben op zaterdagavond gebruik gemaakt van het lopend buffet. Het aanbod is bescheiden, maar oogt en en smaakt verder goed.


Indonesisch restaurant mariahoeve

De vooraf hapjes zijn klein, . Lekker uit eten in Den Haag Mariahoeve ? Lees recensies en reserveer direct! Zonder die uitnodiging zou ik hier nooit terecht zijn gekomen omdat het verscholen ligt in de wijk Mariahoeve , ver van het centrum van Den Haag. Het restaurant bestaat al meer dan twintig jaar en dat is te zien aan de inrichting, die. Laat u het weten als u wilt komen eten?


U kunt ons bellen om te reserveren, maar u kunt ook het contactformulier op deze website invullen. In dat geval bent u van harte welkom bij Mekar Sari. Wanneer u een blik op onze menukaart werpt, zult u zien dat wij een diversiteit aan gerechten serveren. Alles wordt bij ons vers en ter plekke bereid. De gerechten zijn mild en kenmerkend door hun rijke smaak.


De recepten zijn van generatie op generatie overgedragen en worden tot op de dag van vandaag op de traditionele manier bereid. Klassieke gerechten worden. Deze eettent gelegen in Den Haag heeft bijzonder lekkere gerechten en het is hier altijd zeer gezellig om te gaan eten. Omdat ik mijn verjaardag deze keer op een andere manier wil gaan vieren in plaats van alle . Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving en restaurants in de buurt. Met een keuze uit meer dan vijftien soorten snacks en meer dan twintig verschillende soorten gerechten, . De meest volledige site met ruim 66.


Verborgen in de wijk mariahoeve ligt dit pitoreske restaurant om heerlijk indonesisch te eten. We hebben de rijstafel genomen de hele tafel stond vol met heerlijk eten. Autenthieke sfeer in het restaurant.


Indonesisch restaurant mariahoeve

Vriendelijke bediening en een schappelijke prijs voor het . Heerlijke specialiteiten van deze in Mariahoeve gesitueerde Toko zijn onder andere diverse soorten op houtskool gegrilde saté, hete kip en kip . Гаага, Нидерланды на сайте TripAdvisor. Als balie medewerkster ben je de visite kaartje van de praktijk. Tandartspraktijk Mariahoeve - Mariahoeve. Ter versterking van ons tandheelkundig team zoeken . Street parking is free and easy.


The restaurant is fairly small but cosy and well decorated. The service, by the co-managers was friendly and knowledgeable. All dishes are freshly prepared (which may take a little extra time).


Normaal gesproken was ik niet heel erg fan van de buitenlandse keuken, maar mijn man vond dat ik mij er toch eens aan moest wagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.