woensdag 29 augustus 2018

Wandcontactdoos

Wandcontactdoos

Bekijk onze stopcontacten, wandcontactdozen en contactdozen, verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Vele aanbiedingen bij bol. Wandcontactdozen koop je eenvoudig online bij bol. Begin je aan een nieuwe elektrische installatie? Of is je oude aan vervanging toe ? Ga na waar je overal schakelaars, wandcontactdozen en media-aansluitingen wilt.


Wandcontactdoos

In de ruimtes waar je woont, leeft en werkt kies je voor de elegantie, het design en de functionaliteit van inbouw. Een contactdoos is een voorziening waarop – meestal verplaatsbare – apparatuur kan worden aangesloten op een elektrische energiebron. Er zijn ook contactdozen die gebruikt worden voor andere toepassingen, bijvoorbeeld voor data-overdracht en het toevoegen of afvoeren van materialen, dampen of gassen die . Alles is uit voorraad leverbaar, op werkdagen besteld is de volgende dag in huis. In de eerste plaats is er onderscheid in met of zonder randaarde. In een nieuwe installatie dienen alle contactdozen te worden voorzien van randaarde.


Daarnaast wordt onderscheid gemaakt in opbouw en inbouw. Een opbouwstopcontact wordt op de . De wandcontactdoos met randaarde en verhoogde aanraakbeveiliging beschermt kinderen beter tegen de gevaren van stroom. In tegenstelling tot achteraf gemonteerde componenten heeft men hier de productgarantie van het KEMA keurmerk. Uitleg over aanbrengen van stopcontacten of wandcontactdoos geaard en niet geaard in muur. Inbouw, half opbouw en opbouw.


Wandcontactdoos

Wil je extra stroom toevoer naar een bepaalde plek, maar zit daar nog geen wandcontactdoos , dan is het handig deze zelf aan te leggen. Het is van belang dat het goed gebeurt, want met stroom wil je geen problemen hebben. Een wandcontactdoos of signaal overname punt voor televisie en kabelinternet bestel je eenvoudig op Handyman.


HORNBACH biedt je een groot assortiment aan . Voor 22:00u bestel is de volgende dag al in huis! Hoe meer apparaten naast elkaar zijn aangesloten, hoe belangrijker. Het vastzetten van een wandcontactdoos ? Plaats eerste beoordeling.


Wandcontactdoos

Verpakt per stuk Meer info . Stopcontact dubbel met klapdeksel, randaarde en kinderbeveiliging verticaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.