vrijdag 28 september 2018

Dru gashaard onderhoud

Hout in voorraad hebben, hakken en as verwijderen is niet nodig, terwijl je toch de directe warmte en sfeer van een haard ervaart. Vergeleken met een houthaard is een gashaard of gaskachel dus zeer onderhoudsarm. Toch zijn er een aantal aandachtspunten met betrekking tot het onderhoud van een gashaard. Deze kleine vuildeeltjes zorgen ervoor dat de haard of kachel steeds moeilijker gaat ontsteken. DRU heeft een uitgebreid dealernetwerk in Nederland met door DRU opgeleide servicemonteurs.


Een gashaard heeft evenals elk verbrandingstoestel jaarlijks een onderhoudsbeurt nodig.

Een storing aan een gaskachel is vervelen zeker in het seizoen waarin de gashaard volop gebruikt wordt. In Groningen, Drenthe, Frieslan Noord-Hollan Overijssel, Flevoland en een groot deel van Utrecht en Gelderland zijn wij uw aanspreekpunt. Dru gashaard instructie voor het schoonmaken van gepolijst en ontspiegeld glas.


Ik heb reeds een onderhoudscontract voor de CV ketel. Een gashaard of moederhaard heeft een open verbrandingssysteem en is een risico voor uw veiligheid. Feenstra geeft u graag advies voor een alternatief.


Tips voor onderhoud aan uw gashaard. Wij krijgen vaak vragen over het onderhouden van gashaarden. Met dit stukje tekst hopen we duidelijkheid te verschaffen en te zorgen dat u het eerste onderhoud zelf kunt uitvoeren.

Heeft u vragen of wilt u het onderhoud niet zelf doen? Regelmatig onderhoud van je gashaard is essentieel om ervoor te zorgen dat jouw haard zo lang mogelijk mee gaat. Gashaard of - kachel deskundig onderhouden.


De kans op storingen wordt beperkt en het toestel blijft bovenal veilig in gebruik. Daarnaast zijn ze ook nog eens (ouderwets) gezellig en sfeervol. Je verhoogt dus niet alleen je wooncomfort, maar werkt ook aan de gezelligheid en sfeer in de woonkamer. Bovendien zit bij de huur van je nieuwe gashaard een onderhoudsabonnement inbegrepen. Met een gashaard van Geas Energiewacht : Is het altijd . Wie kiest voor een gashaard van DRU , kiest voor warmte, sfeer, comfort en gemak in huis.


Deze koop je bij De Heide Smid. De sfeerverwarming van DRU voldoet niet alleen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen, maar worden ook met veel oog voor detail ontworpen. DRU gashaard of -kachel kopen? Eenmalig onderhoud – € 1250.


Deze prijs is niet van toepassing op Pelletkachels K-Stove) Bij een eenmalig onderhoud aan uw gashaard voeren wij de volgende werkzaamheden uit: – Controle correcte werking van de haard incl. Schoonmaken van de binnenzijde haar brander, decoratie en de . Om er zeker van te zijn dat uw haard of kachel goed en vooral ook veilig functioneert, is een regelmatige inspectie en onderhoud van belang. Voor het onderhoud aan uw haard of kachel kunt u bij Energiewacht Groep terecht.


Ook wanneer u een probleem heeft met uw gashaard , staan onze monteurs voor u klaar.

Er zijn steeds minder bedrijven die gashaarden leveren of er onderhoud aan plegen. Bij ons kunt u nog terecht voor nieuwe gashaarden. In onze showroom hebben wij een selectie van de merken Faber, Dru en Pelgrim. Mocht u de haarden brandend willen zien, dan regelen we een afspraak .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.