vrijdag 28 september 2018

Dubbelwandige beker met deksel

Hoge, transparante beker met deksel. In het deksel is een opening voor een rietje (niet bijgeleverd). In het kunststof zijn in reliëf allemaal hondenvoetjes zichtbaar. Met deze beker maak je elke Yorkie-liefhebber blij! Onze kwalitatief hoogwaardige, milieuvriendelijke, dubbelwandige bekers zijn zodanig goed geïsoleerd dat uw thee of koffie niet heet genoeg kan zijn.


Door de dubbele wand isoleren ze nog beter naar buiten toe.

Dat is ideaal als u uw brouwsel vers van het fornuis of het apparaat in de bekers doet. Neem jouw koele drankjes mee in deze vrolijke dubbelwandige drinkbeker. Gratis thuisbezorgd vanaf 3-. Aantal: In winkelmandje ? PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT?


Dankzij de dubbele wand blijft jouw drankje langer koel dan in een normale drinkbeker. De handige deksel en het rietje zorgen ervoor dat je de beker gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Tussen de wanden zit een zomerse afbeelding .

Koffiebeker dubbelwandig 4oz 120ml zwart. BTW ( € 2Incl. BTW ). Plastic Afstudeerde Test Meting Cilinder Container Bekers Vloeistof Voor Laboratorium Lab. Bergner RVS reisbeker dubbelwandig 480ml. L Disposable Clear Afstudeerde Plastic Exemplaar Monster Container Cup Met Deksel.


De dubbelwandige beker Casa is ideaal voor warme dranken en wordt veel ingezet als een To-Go beker. Steviger aan dan de normale koffiebeker en uiteraard verkrijgbaar met voordelige PS deksels in wit of zwart. Lees dan onze klanten informatie gids.


Zo kunt u hete thee of koffie met een gerust hart vasthouden, terwijl deze warm blijft in de beker. Bioodi biedt dubbelwandige bekers aan in een complete productlijn. Om het product te completeren bieden wij ook de bijpassende koffiebeker deksels.


Grote kunststof beker met schroefdop en rietje. De schroefdop heeft een afsluitrubber en sluit stevig. Deze beker en het rietje zijn BPA-vrij. Niet geschikt voor de vaatwasser, niet geschikt.


Porseleinen dubbelwandige theebeker met deksel en inox theezeef. De verpakking bevat een dubbelwandige porseleinen beker (je kan je vingers dus nooit verbranden aan de hete thee), een theezeefje en het bijhorende porseleinen dekseltje.

Dubbelwandig beker Little Shiva met deksel en zeef. Op de dubbelwandige beker past ook een ready to go deksel. Expresslevering mogelijk, afhankelijk van de druktechniek. Handig voor het op reis gaan. Indicatie levertij week.


Material, Polypropylene. Druktechniek, Tampondruk, Laser gravering. Transparante, dubbelwandige kunststof thermobeker.


De inlay, voorzien van een opdruk, wordt tussen de binnen- en buitenwand gemonteerd. In de deksel zit een speciale schuifbare drinktuit zodat u niet onder het autorijden de deksel los hoeft te halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.