woensdag 26 september 2018

Glazen iglo ijsland

Glazen iglo ijsland

The Buubble is een concept in IJsland , waarbij je kunt slapen in glazen (of plastic) koepels. Met een uitzicht waar iedereen jaloers op wordt. Zet op mijn Bucket List. Waarom moet ik hier heen?


Glazen iglo ijsland

Midden in de sneeuw van Finland. Dat is pas slapen met een fraai uitzicht. Zodat je het Noorderlicht niet mist. Sterker nog, je ziet het vanuit bed.


Het kan in Igloo Village Kakslauttanen, idyllisch gelegen in Lapland. Deze unieke accommodatie wordt omgeven door de natuur en ligt in de regio Saariselkä Fell in Fins Lapland. Kom dan bijzonder overnachten in een iglo. Wanneer we het over een iglo hebben, dan zal je meteen de link leggen naar een iglo gebouwd van sneeuw en ijs. Beleef een comfortabel weekendje weg met je partner en.


Glazen iglo ijsland

In het Kakslauttanen Arctic Resort slaap je namelijk in een iglo met een glazen dak, zodat je het Noorderlicht vanuit je bed kunt bewonderen! Toen we onze reis naar Fins Lapland planden waren twee dingen duidelijk: we wilden sowieso een nacht in een glazen iglo en een ijshotel slapen. Overnachten in een glazen iglo kakslauttanen Aurora Mountain Lodge en Pinetree. Zo kan u de nacht doorbrengen in een ijskamer van een sneeuw- of ijshotel.


Of verblijft u in een glazen iglo zodat u de nachtelijke sterrenhemel (en misschien ook het Noorderlicht) vanuit uw bed kan aanschouwen. Heeft u het liever iets avontuurlijker? Dan kan een overnachting in een wildernishut of een . Een geweldige plek om de lichten te zien is Fins Laplan met als ultieme locatie het Igloo Village in Kakslauttanen. Hier kun je een persoonlijke glazen iglo huren en met een glas wijn in de hand vanuit je verwarmde kamer naar de lucht staren!


In dit bijzondere hotel in IJsland slaap je in een bubble: een transparante iglo zodat je het noorderlicht en de middernachtzon kunt zien! Vanuit je bed kun je zo naar de sterrenhemel kijken en met . NORTH and AWAY : Denemarken - Finland - Færøer Eilanden - Groenland - IJsland - Noorwegen - Spitsbergen - Zweden - Lapland. Romantische zielen kunnen ook verblijven in een turfhut of verwarmde glazen iglo van waaruit je het noorderlicht kan aanschouwen. Plannen om naar Scandinavië of IJsland te gaan? Lees hier al mijn tips met onder andere routes, budgetten, tips voor bezienswaardigheden, restaurants en plekken om te slapen met een moderne hippie twist, maar ook tips over ultralight backpacking, veiligheid onderweg en reizen als vrouw alleen.


REIS: Leuke combinatie stadshotel, glazen iglo én sneeuwhotel. REIS: Engelstalige groepsreis door West- en Zuid- IJsland. VERBLIJF: hotels en country hotels . TIP: Ice Bubble, IJsland. Altijd al gedroomd om op een bijzondere manier in de natuur te slapen?


Glazen iglo ijsland

Dit fenomeen bestaat al een tijdje in Frankrijk en Finlan maar is nu ook te ervaren in IJsland. Wakker worden met het Noorderlicht en de sterren vanuit het glas iglo hotel in Finland. Hveragerdi ( IJsland ) , B. Skaftafell National Park , C. Vervoer: Vliegtuig Accommodatie: Hotels Organisatie: Sawadee. Normaal kies ik ervoor om. Ontbrekend: glazen ‎ iglo Slapen in een IJshotel?


Dit zijn de coolste IJshotels! Stel je eens voor dat je vanuit je bed en iglo het Noorderlicht ziet? Dat moet geweldig zijn toch!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.