maandag 3 september 2018

Professionele mixer met kom

Professionele mixer met kom

Professionele keukenmachines, mengmachines, staafmixers, cutters en groentesnijders voor horeca, catering, scholen en bedrijven. De meest uitgebreide keuze professionele keukenmachines, mengmachines, staafmixers, cutters en groentesnijders tegen messcherp. Voorzien van een elektronische snelheidsregeling voor snelheden en een pulseknop.


Professionele mixer met kom

De zware motor heeft een continu vermogen van 6watt en een piekvermogen. Masterkitchen Professionele - Keukenmachine - Rood. Is een deegmachine van top klasse. RVS mixkom voor een capaciteit van max. Onze keuze voor een keukenmixer voor dagelijks thuisgebruik.


Zo is het materiaal van de mixer en de accessoires van de mixer bepalend voor de duurzaamheid van het product dat je koopt. Wil je een grote hoeveelheid deeg verwerken, dan moet de mixer niet alleen krachtig zijn, maar dan is het ook praktisch om een grotere mengkom te kiezen. Met de Bosch MUM59Mben je een professional in de keuken.


Professionele mixer met kom

Dit professionele apparaat is ideaal voor zware en dikke mengsels. Het garandeert perfect met elkaar gemengde ingrediënten. Mooi afgerond professioneel design met in de hoogte verstelbare kom. U koopt deze al vanaf € 99bij Horeca.


Hobart C 2incl garde en deegkneder retro vintage antiek is een 10tal jaar geleden gereviseer staat nu a… Prijs o. Een geweldig apparaat die elke toegewijde hobbykok en -bakker op zijn aanrecht wilt. KitchenAid Professionele Mixer -Keukenrobot. Maar krijg jij nou écht geen genoeg van bakken en kokkerellen, dan is deze grotere en sterkere broer de beste . L roestvrijstalen mengkom. Mengt in een handomdraai grote,.


Professionele mixer met kom

Staafmixer Dynamic 1- 2V. Eindelijk een echte professionele mixer voor kleine bereidingen. Laatst door jou bekeken. De kom heeft een capaciteit van L of 5g (deeg).


Om de stabiliteit van het apparaat te garanderen heeft het apparaat zuignappen. Voor eenvoudig gebruik heeft het apparaat een . Beschrijving: standen inhoud l.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.