maandag 1 oktober 2018

Dru alto gaskachel

Dru alto gaskachel

De Dru Alto in een moderne gashaard met mooi “houtvuur”, dichter bij een open haard komt u niet! De sierrand is leverbaar in alle kleuren. Zo goed als nieuwe gaskachel , voorzien van een ttb thermische terugslag beveiliging en thermostaat voeler. Kachel is helemaal nagekeken. Koop of Verkoop gaskachel dru op Marktplaats.


Dru alto gaskachel

De Dru Basso is een oerdegelijke gashaard die niemand in de steek laat tijdens koude dagen. Als een bonk spieren staat hij in de woonkamer met maar één missie: uw huis snel op temperatuur krijgen op een milieuzuinige manier in combinatie met een hoog rendement. De tijdloze, strakke vormgeving maakt Dru Basso . Prijs gereviseerd: € 52-.


Huurprijs per maand: € 335. Hulp nodig bij het kiezen? Veluws Vuur Barneveld levert vele onderdelen en accessoires voor uw kachel. Zowel voor houtkachel, gaskachel , pelletkachel als andere typen kachels.


Dru alto gaskachel

Houtblokkenset Dru Alto. Toevoegen aan winkelwagen. Hierbij verklaren wij dat de DRU modellen Alto en Basso in overeenstemming zijn met het CE type-onderzoekscertificaat E. Natte kleding, handdoeken e. Consumentenadviesprijs nieuw: excl.


De Basso zorgt voor veel warmte en sfeer en is uitermate geschikt voor de moderne woonkamer door haar strakke vormgeving en hoge gele vlammen. Door de bovenbediening is deze kachel eenvoudig, eventueel thermostatisch, te bedienen. De binnenzijde heeft een zwart staalprofiel. Goed onderhouden gaskachel in zeer goede gebruikte staat.


Hoe heeft Irene(féb09) haar probleem kunnen oplossen Ik heb juist hetzelfde probleem met gaskachel Dru Alto Waakvlam blok werd onder garantie vervangen maar na korte tijd kwan het probleem opnieuw : vlam en waakvlam gaan uit van zelf. Teknieker kwam nog tweemaal en schakelde de PRT uit . Bekijk en download hier de handleiding van DRU Alto Haarden (pagina van ) (English, Français, Nederlands). De Dru -Lincar reeks, de S-Line, Etoile en de Berlien zijn kachels van uitstekende kwaliteit met een aantrekkelijke prijs en vermogens van tot kW.


Naast de Basso leent ook de Alto zich bijzonder goed voor een modern interieur. De haard is verkrijgbaar in de kleuren alu-metallic en zand-metallic.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.