maandag 1 oktober 2018

Snijplank rond

Vele aanbiedingen bij bol. Snijplanken koop je eenvoudig online bij bol. Een robuuste ronde houten snijplank.


Je kunt de snijplank ook gebruiken als serveerplank voor verschillende kleine gerechten of hapjes. Deze plank heeft namelijk een rond ontwerp met een diameter van cm. Dat is erg origineel en praktisch.

Je kunt er nog steeds eenvoudig allerlei groenten, fruit en zelfs vlees op snijden. De gleuf langs de rand zorgt er zelfs voor dat vocht en vleessappen niet . Aan de rand van de snijplank zit een gleufje waar het vocht in loopt , zodat je aanrecht of tafel niet vies wordt. Vaatwasmachine bestendig. House Doctor snijplank rond is gemaakt van massief hout. Vind snijplank rond op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. De plank is gemaakt van acaciahout en voorzien van een sapgeul.

Zassenhaus snijplank langshout De Zassenhaus snijplank is op langshoutwijze verlijmd waar. De ronde houten snijplank heeft een diameter van cm. Deze stijlvolle snijplank is te personaliseren door uw logo of boodschap in het hout te bedrukken. Door het in te zetten als relatie- of personeelsgeschenk beleeft de ontvanger een lange tijd plezier en gemak en komt uw merk goed naar voren. Verkrijgbaar in verschillende formaten diameter en vervaardigd . Praktische snijplank van bamboe.


Deze fraaie ronde snijplank is gemaakt van bamboe. Dit keiharde product is bedoeld om lang mee te gaan en ondanks de hardheid tast het de scherpte van messen niet aan. Gratis verzending boven de € 4-.


Eenvoudig retour dagen bedenktijd. Past op vrijwel iedere ronde spoelbak. Moet regelmatig met houtwaren-olie behandeld worden. Productattributen MerkL White Brand Materiaal: Beuken Diepte product: 410.


Beslist niet in de vaatwasser reinigen. De snijplanken zijn geschikt voor elke kok en keuken. Ze houden je aanrecht schoon en krasvrij en je messen scherp. Adviesprijs inclusief btw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.