dinsdag 27 november 2018

Etna gasoven aansteken

Etna gasoven aansteken

GHuUQRLcYE Vergelijkbaar jun. Geüpload door thechaA how to video for the english people who will be moving into my Italian apartment. This Episode deals with how. Gasoven beetje ouderwets, handmatig aan doen.


Etna gasoven aansteken

Ik heb voor het eerst een gasoven die je moet aansteken. Nu weet ik dat je een vlammetje moet houden bij het driehoekje onderin maar hoe weet ik of de. Download hier gratis uw Etna Fornuis handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Het aansteken van een gasoven is in principe niet moeilijk.


Gebruik ten eerste bij voorkeur een lange aansteker met een rustige vlam. Draai de gaskraan open, houdt de (graden)knop ingedrukt en steek de vlam aan (zet gelijk even op het juiste aantal graden). Na enkele ogenblikken zal er een klein blauw . Een gasfornuis bevat zowel branders om pannen op te zetten (een kookplaat) als een oven. Als brandstof wordt een gas gebruikt, zoals aardgas, propaan of butaan. De eerste gasovens werden ontwikkeld in . U heeft gekozen voor een fornuis van Etna.


Etna gasoven aansteken

Optimaal gebruikscomfort. Aansteken met vonkontsteking. Alleen van die onderdelen kan Etna garanderen dat zij aan de veiligheidseisen voldoen. Indien de aansluitkabel beschadigd is mag deze alleen worden vervangen door de . We hebben een ETNA EUROKERA gasfornuis.


Met keramiek onderplaat) Dit fornuis ontsteekt als je aan één van de knoppen draait, alle pitten vonken dan. Dankzij het brede formaat van de branderopstelling is er extra ruimte. Vervolgens kun je de sterkte van de vlam regelen door de knop . Als het gas wel stroomt maar de pit wil niet branden dan zijn de kleine gaatjes of de sleuf onder de werkelijke brandergaatjes verstopt. De brander beschikt over een voorziening waar het gas langzamer uitstroomt dan de normale gaten.


Etna gasoven aansteken

Het langzame gastraject zorgt voor het ontsteken van het snelstromende gas. Goedenavon hoop dat ik hier snel een antwoordje kan krijgen. Mijn gasstel blijft maar ontsteken proberen.


Er zitten twee ( gebruikte) bakplaten bij (zie foto). Oven en gasfornuis werkt nog prima, alleen het knopje voor de ontsteking werkt niet dus je moet het gas aansteken met een aansteker. Hij staat al beneden maar wel in een berging. Robuust gasfornuis met gasoven van het merk etna met opberglade. Alles doet het nog naar behoren.


Nette etna vierpits gasfornuis met elektrisch aansteken (pit doet dat niet (linksachter) doet het wel met een aansteker) incl gas. Op berichten met bod lager word niet. Ik draai de knop naar beneden en druk op die. Op een zaterdag klusschoonmaakdag wil ik toch proberen om eens een oplossing voor het volgende probleem te vinden.


Ik hoop dat iemand hier er meer van weet. Ik woon in een huis met een inbouw-gaskookplaat. Vier pitten, twee middel, een groot, een klein. De middelgrote pit linksonder doet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.