donderdag 29 november 2018

Faber opti myst 600

Eenvoudig te plaatsen cassettes met het 3-dimensionale Opti - myst slim line vuurbeel in formaten. Naast de huidige elektrische haarden met Opti - myst techniek is er ook de Slim line collectie. Deze haarden beschikken over het Opti - myst vlameffect maar zijn nog handzamer en makkelijker te plaatsen. Met de inhang cassette van Faber kunt u eenvoudig een prachtig en sfeervol haardvuur creëren.


Het enige dat u nodig heeft is een stopcontact.

Af en toe vult u het waterreservoir bij en u kunt weer uren genieten van een fraai schouwspel met levendige vlammen. Niet zonder reden zijn de Faber Opti - myst haarden bijzonder . Schitterend realistisch. NEW Nieuwste elektrische Opti - Myst 2. Deze schitterende haard besteld u veilig en snel bij Haardjesland. De Dimplex Cassette 6Opti - Myst is een elektrische haard met het 3- dimensionale Opti - myst vuurbeeld.


Eenvoudig in te bouwen cassette en te plaatsen is naar eigen creativiteit.

De Cassette M Opti - Myst kan zowel als een 3- zijdige, 2-zijdige en als 1-zijdige haard ingebouwd worden. U blijft ernaar kijken . Snelle levering en achteraf betalen! Het beproefde Opti - Myst principe is niet nieuw en de vrij te plaatsen cassettes ook niet.


Wel nieuw is deze Dimplex Opti - Myst Cassette 600. Klein, handig, mooi en nog makkelijker in te bouwen. Daarbij toch nog net even wat groter dan zijn broertje de cassette 4slimline . Deze waterdamp sfeerhaard is verkrijgbaar in een 4(x cm) en een 6variant (x 21cm).


Beide uitvoeringen zijn alleen verkrijgbaar met een decor houtset. Inbouwhaard Faber Opti-myst 6cassette is verkrijgbaar bij Zitmaxx Wonen en veelzijdig inzetbaar. Vlameffect wordt gecreëerd door verlichte ultra-fijne waterdamp.


Specificaties Elektrische inbouwhaard Vuurbeeld Opt-myst vlam en rook effect: ja Regelbaar vlameffect: ja Decor opties: Houtset Hervulbaar. Prachtig 3-d Vlammenspel d. Veilig en Milieu vriendelijk. Geen rookkanaal of gasaansluiting nodig, Dit nieuw model kenmerkt zich door . TIP: Bestel een extra Xenon lamp en reserve mistmaker mee, mocht het defect raken, dan kunt u gelijk weer genieten van uw sfeerhaard.

Bij ons krijgt u altijd de nieuwste haard tegen de beste prijs ! Model: inbouw haard of inzet haard. De Opti - myst haarden hebben alle voordelen die de ondervraagden uit het onderzoek ook aangaven over . De Faber cassette is een eenvoudig te plaatsen Opti - myst cassette. Het vlameffect wordt gecreëerd door verlichte ultra-fijne waterdamp.


Een van de unieke brandtechnieken van Faber is de Faber Opti - Myst. Deze techniek toont een realistisch vuurbeel wat bijna niet te onderscheiden is van een echt houtvuur. Faber Cassette 6Opti - Myst Uw leverancier is Kachelonline.


In combinatie met een prachtig rookeffect lijkt het net alsof je een houtkachel in huis hebt. Bekijk hieronder de verschillende elektrische haarden met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.