maandag 26 november 2018

Gs9366necz

Daarnaast heeft u makkelijk toegang tot de inhoud van een deel van de koelkast zonder daarbij de grote deur te hoeven openen. Dit bespaard energie, en houd de . De LG beschikt over verschillende functies waardoor jouw etenswaren langer vers blijven. Zo houdt de V fresh lade groente, fruit en vlees vers doordat er met één druk op de knop lucht uit de lade wordt . Het slimme zit hem in de motor, die stiller en zuiniger is dan n.

Khq8PO et van origine Zuid. Populaire specificaties. Energiekosten per jaar, €740. Vanaf het begin hebben wij problemen met deze ijskast. Ook op de 1ste verdieping in onze slaapkamer wordt je wakker als de ijskast aanslaat.


De 1ste tweemaal is hij opnieuw . Zobacz inne Lodówki, najtańsze i najlepsze oferty. En met de Door-in-door heb je nu een speciale ruimte waarin je jouw veel gebruikte producten kan opbergen en zo bij de hand hebt.

En je hoeft de deuren niet volledig meer te openen voor je . Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen. Goedkoop bij Keukenloods.


Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Deze vrijstaande koelkast wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. Kenmerken van dit artikel.


De energieklasse geeft aan hoe zuinig en milieuvriendelijk amerikaanse koelkasten zijn. Bij een gemiddeld gebruik kost deze amerikaanse koelkast u ongeveer onbekend euro per jaar. Cash on delivery or buy in installments, delivery to home or pick up from selected store. Deze LG koelkast is nóg energiezuiniger. Dit komt door de Door-in-Door waarbij u bij het openen van de extra deur er weinig lucht ontsnapt en de temperatuur binnen de koelkast constant blijft.


Een langdurige versheid van . Große Auswahl von Top-Marken. Amerikaanse koelkast met door-in-door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.